Stedelijke raad voor personen met een beperking

Wat doet de adviesraad?

De raad geeft advies aan het lokaal bestuur om de stad voor iedereen toegankelijk te maken. We komen 3 maal per jaar samen.

Wie kan deelnemen?

  • Personen met een beperking, woonachtig en gedomicilieerd in Torhout. Ouders van personen met een beperking, jongeren, volwassenen en eventuele partners gedomicilieerd en woonachtig in Torhout.
  • Vertegenwoordigers van Torhoutse verenigingen voor personen met een beperking, ouderverenigingen (max. 2 personen) die werken met vrijwilligers en een werking ontplooien op het grondgebied van Torhout.
  • Vertegenwoordigers van diensten, instellingen, scholen voor personen met een beperking, die werken met professionele beroepskrachten en een werking ontplooien op het grondgebied van Torhout.
  • Geïnteresseerde personen en verenigingen met een sociaal karakter (2 personen), die een werking ontplooien op het grondgebied van Torhout.

Zin om lid te worden?

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de adviesraad en ook jouw steentje bij te dragen? Neem dan contact op met de voorzitter Sandra Bonte (bontesandra@telenet.be, 050 21 41 90) of de secretaris Luna Verheye (luna.verheye@torhout.be).

Samenstelling