Vrijwilligers

Bij het lokaal bestuur zijn heel wat vrijwilligers aan de slag. Zij leveren mooi werk binnen de verschillende diensten, naargelang hun eigen interesses. Het werk van de vele vrijwilligers heeft een grote meerwaarde voor zowel de diensten, onze maatschappij, als voor de vrijwilliger zelf. 

'Torhout Vrijwilligt' is een vrijwilligersloket waar iedereen zich kan melden. Elke dinsdag van 9 tot 12 uur kan je in het vrijwilligersloket terecht bij twee geëngageerde vrijwilligers, die je graag verder helpen.

In het vrijwilligersloket start je met een gesprek, waarbij er samen met jou bekeken wordt wat je precies wenst te doen. We verkennen jouw mogelijkheden en interesses, wanneer je beschikbaar bent, of je makkelijk ter plaatse geraakt… Samen gaan we zo op zoek naar het perfecte vrijwilligerswerk binnen het Lokaal Bestuur Torhout. Check via onderstaande link enkele openstaande vacatures.

Wil je liever ondersteuning bieden aan mensen in een kwetsbare situatie? Dan kijken we of je aan de slag kan als buddy binnen onze buddywerking.

In het vrijwilligersloket krijg je ook een antwoord op een aantal praktische vragen, zoals wat met verzekeringen, geheimhoudingsplicht…

Het vrijwilligersloket is bereikbaar via onderstaande contactgegevens. 

Dienst

'Torhout Vrijwilligt' Vrijwilligersloket

Adres
Aartrijkestraat 11/A, 8820Torhout
Tel.
050 22 12 33
E-mail
vrijwilligers@torhout.be
Website
www.torhoutvrijwilligt.be

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten
Meer openingsuren