Torhout Beach

TORHOUT BEACH IS OPEN IN DE PAASVAKANTIE, maar met maatregelen!

Torhout Beach, dat is dé hotspot voor 12 - 18 jarigen in het stadspark in Torhout. Tijdens de paas- en zomervakantie worden er coole activiteiten en workshops georganiseerd, op basis van jullie interesses. Een spelletje poker, kubb of playstation? Of toch liever een potje voetbal, basketbal of een skatesessie? Leg jouw favoriete muziek op en doe wat jij het liefste doet!

Laat de verveling dus niet toeslaan & kom zeker (al dan niet samen met je vrienden) eens langs! Ook als je gewoon wat wil chillen ben je zeker welkom op Torhout Beach. Wij voorzien gratis Wi-Fi, sport- en spelmateriaal en activiteiten. Dit jaar krijgen we door corona geen toestemming om consumpties te verkopen, dus brengen jullie zelf een (non-alcoholisch) drankje mee als je dat wilt. 

We zijn er elke weekdag in de paas- en zomervakantie in de namiddag vanaf 13u. In de paasvakantie zijn we er tot 17u en in de zomervakantie tot 18u. Torhout Beach is geen opvang: je moet je dus niet inschrijven, het is gratis en je komt en gaat wanneer je wil. Voor de contact tracing noteren we wel je naam en contactgegevens.

Volg Torhout Beach op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven!

Mag het wat zotter, spannender of meer zijn? Check dan de uitstappen van Torhout X-tra!

Voor wie?

Alle 12- tot 18-jarigen uit Torhout en omstreken. 

Wat meebrengen

We mogen geen drank en chips verkopen dit jaar. Je mag wel zelf eten of drinken meebrengen, maar niet doorgeven aan elkaar. Geen alcohol!

Gratis drinkwater is steeds ter beschikking.

Breng je mondmasker mee!