Torhout Beach

TORHOUT BEACH? 

Torhout Beach, dat is dé hotspot voor jongeren in het stadspark in Torhout.

Elke woensdagmiddag (13u-17u) en vrijdagmiddag (15u30-17u) zwaaien de deuren van onze caravan open. In de paas- en zomervakantie zijn we er elke weekdag (13u-17u) Een spelletje jenga, kubb of playstation? Of toch liever een potje voetbal, basketbal of een skatesessie?

Leg jouw favoriete muziek op en doe wat jij het liefste doet. Regelmatig worden er activiteiten en workshops georganiseerd, op basis van jullie interesses. 

 

Laat de verveling dus niet toeslaan & kom zeker (al dan niet samen met je vrienden) eens langs! Ook als je gewoon wat wil chillen ben je zeker welkom op Torhout Beach. Wij voorzien gratis Wi-Fi, sport- en spelmateriaal en activiteiten. 

Torhout Beach is geen opvang: je moet je dus niet inschrijven, het is gratis en je komt en gaat wanneer je wil. Torhout Beach is volledig gratis, iedereen is welkom en de begeleiding staat in voor het sfeerbeheer!

Het team

Torhout Beach wordt aangestuurd door jeugdwerker Lars. Lars werkt voor Groep INTRO vzw en krijg heel wat hulp van vrijwilligers. In de vakantieweken zijn er ook jobstudenten aan de slag op Torhout Beach.

FC Beach

Elke woensdag om 19u verzamelen we aan Torhout Beach voor een potje voetbal! Afhankelijk van het weer spelen we op het multisportveld, het veld achter de sporthal of binnen in de zaal.

Iedereen is welkom, ongeacht je voetbalcapaciteiten. Trek dus je sportschoenen aan en zet je beste beentje voor!

Biljartbabbels

Nood aan een babbel? Zit je met iets, groot of klein? Gewoon zin in een rustig moment? Elke maandag om 16u gaat Lars biljarten in 't centrum met een jongere. Stuur hem een dm op Messenger of Instagram om af te spreken.

 

Voor wie?

Alle jongeren +12 uit Torhout en omstreken. 

Bedrag

Gratis

Regelgeving

Alcohol en drugs zijn niet welkom.