Speelpleinwerking: praktische info

ALLE ACTIVITEITEN ZIJN GEANNULEERD TOT EN MET DE PAASVAKANTIE. SPEELPLEINWERKING DE WARANDE BLIJFT DUS OOK GESLOTEN.

Kalender 2020:

- Paasvakantie: GEEN SPEELPLEINWERKING vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

- Zomervakantie: elke weekdag, van maandag 1 juli tot en met donderdag 27 augustus.

- Geen speelpleinwerking: di 21/07 (Nationale Feestdag), woe 19/08 (Kermiswoensdag), vr 28/08 en ma 31/8 (opkuisdagen).


Wanneer?
 

Er is elke werkdag tijdens paas- en zomervakantie speelpleinwerking van 9 tot 17 uur.

Er is vooropvang mogelijk tussen 7 en 9 uur.
Naopvang is enkel mogelijk via een IBO in combinatie met het vervoersproject TOETTOET. Voor meer info over dit vervoersproject, klik rechts op 'Toettoet'.

Kinderen kunnen zowel volle als halve dagen komen spelen.
Inschrijven zijn mogelijk op de dag zelf tussen 7 - 10 uur en 13 -14 uur. Voorinschrijven is niet nodig!

Waar? 

De speelpleinwerking gaat steeds door op speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 te Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid.

Als je toch met de auto komt, vragen we te parkeren in de Warandestraat even verderop. Zo vermijden we gevaarlijke situaties en maken we het voor iedereen veiliger. 
Parkeren aan het speelplein is niet meer mogelijk tussen 16 en 17:00.
 

Inschrijven

Voor de reguliere speelpleinwerking is vooraf inschrijven niet nodig. Je komt gewoon naar de speelpleinwerking en betaalt per dag in de inschrijvingscontainer.


Inschrijven voor uitstappen kan via de webshop of in de inschrijvingscontainer. Voor uitstappen is vooraf inschrijven wél verplicht!


Prijs

Een volle dag speelpleinwerking kost €6.
Wie enkel in de voor- of namiddag komt spelen, betaalt €3 voor een halve dag.
In deze prijs is per halve dag een tussendoortje & drankje inbegrepen

Voor een uitstap gelden aparte prijzen. De prijs van een uitstap is exclusief het deelnamegeld van de speelpleinwerking. 

Sociaal tarief is mogelijk: houders van een sociaal pasje hebben recht op 75% korting. Voor meer info hierover, klik rechts op 'Sociaal Tarief'.


Eten

Kinderen kunnen in de kantine hun eigen lunchpakket opeten.
Er zijn geen warme maaltijden voorzien. In de kantine is er gratis water en een betalend aanbod van frisdrank, soep en versnaperingen.

In de voormiddag wordt een gezonde versnapering voorzien: groente of fruit met water. In de namiddag is er voor alle kinderen een koek en drankje voorzien.


Uitstappen

Wekelijks organiseren we uitstappen per leeftijdsgroep. Wie wil deelnemen aan de uitstappen dient vooraf in te schrijven! De prijs voor een uitstap is exclusief het deelnamegeld van de speelpleinwerking (€3 voor een halve dag of €6 voor een volledige dag). Ook wanneer er een uitstap gepland staat, is er gewoon speelpleinwerking op De Warande.

Uitstappen 2020

Open Speelpleindag

In de eerste week van de zomer organiseren we een Open Speelpleindag op woensdag 8/07. Tussen 13 en 17 uur kan je de speelpleinwerking komen ontdekken. Animatoren nemen je mee op rondleiding doorheen de werking. Je kan overal rondneuzen en vooral alle speeltoestellen uittesten. Wedden dat je zult staan trappelen om terug te komen?

Contact

Heb je nog steeds praktische vragen over de speelpleinwerking? Contacteer ons gerust via telefoon (050 22 20 14), mail (speelplein.de.warande@torhout.be) of via Facebook. We helpen je graag verder, want we willen tenslotte dat alle kinderen een fantastische vakantie kunnen beleven op De Warande.

Voor wie?

Op het speelplein zijn alle kinderen welkom. Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking, zowel kinderen van binnen of buiten Torhout.

Kinderen met een zorgvraag of een beperking, zijn ook welkom. Toch vragen we in dit geval even contact op te nemen met ons, om de mogelijkheden te bekijken. We houden namelijk ook rekening met de draagkracht van ons animatorenteam.

Meer info

Je kan een deel van het inschrijvingsgeld voor speelpleinwerking terugkrijgen via de belastingen. Voor meer informatie, klik rechts op 'Fiscale attesten'.
Daarnaast betalen ook de meeste mutualiteiten een bedrag terug. Voor meer info, klik rechts op 'Attesten mutualiteit'.

De zomerbrochure kan je hier vanaf mei 2020 online raadplegen.