Attesten mutualiteit jeugdwerk

De meeste mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvings- of deelnamegeld voor jeugd- en sportverenigingen, speelpleinwerking en/of jeugd- en sportkampen terug.

Informeer bij jouw mutualiteit wat en hoeveel er terugbetaald wordt.

Nam je kind deel aan een activiteit (speelpleinwerking of kamp) georganiseerd door Lokaal Bestuur Torhout, dan kan je je attest van deelname rechtstreeks downloaden via de webshop. Bij downloads vind je een handleiding die je stap voor stap toont hoe je dit doet. Dit kan o.a. voor speelpleinwerking De Warande, kampen van de jeugddienst, boerderijkampen en sportkampen. Dit attest niet je aan je aanvraagformulier van de mutualiteit en breng je zo binnen. Je hoeft het invulformulier dus niet meer binnen te brengen bij de stadsdiensten.

Ervaar je problemen? Contacteer ons gerust!

Wil je een terugbetaling aanvragen voor lidgeld of voor deelname aan activiteiten en/of kampen van een (jeugd-sport)vereniging, zal de verantwoordelijke van de vereniging de formulieren moeten invullen.

Daarnaast kan je ook belastingvermindering voor de kosten voor de opvang van je kind aanvragen (fiscaal attest). Voor meer info, klik op de link in de rechterkolom.