Speelpleinwerking: uitstappen en toppers

Naast de reguliere speelpleinwerking op domein De Warande, voorzien we tijdens de zomervakantie ook enkele uitstappen. De uitstappen zijn telkens aangepast aan een bepaalde leeftijdsgroep. Tijdens de uitstappen blijft de speelpleinwerking ook gewoon open! 

Op vrijdag hebben we toppers. Toppers zijn dagen waarop we allemaal op De Warande blijven, maar er extra aanbod wordt voorzien. Midden in de zomer hebben we het Warande Festival (vrijdag 29 juli) en op het einde van de zomer (vrijdag 26 augustus) viert Arthur, onze mascotte, op spetterende wijze zijn verjaardag!

Elke week is er ook een supertoffe opblaasattractie op dinsdag.


Uitstappen zomervakantie 2021

Inschrijven voor de uitstappen paasvakantie kan vanaf zaterdag 19 maart 2022 om 10 uur. Inschrijven voor de uitstappen zomervakantie kan vanaf zaterdag 11 juni om 10 uur via onze webshop (http://webshop.torhout.be).

Als je ingeschreven bent voor een uitstap krijg je van ons een bevestigingsbrief.
Lees deze zeker grondig na, de brief bevat alle praktische informatie. Enkele dagen voor de uitstap ontvang je van ons ook een herinneringsmail.

Procedure

Voor uitstappen is voorinschrijving verplicht. Dit kan via de webshop of in de inschrijvingscontainer op het speelplein zelf.

Voor toppers hoef je niet in te schrijven.

Bedrag

Voor een uitstap betaal je het inschrijvingsgeld + een dag op het speelplein (€ 6,50).
Je betaalt dus vooraf voor de uitstap via onze webshop, de dag zelf schrijf je je ter plaatse in voor de speelpleinwerking zelf.

Vervoer, toegansticket, verzekering, begeleiding en tussendoortjes inbegrepen in de prijs.

Meer info

Heb je nog vragen? Stel ze aan ons via speelplein.de.warande@torhout.be of via 050 22 20 14.