Speelpleinwerking: uitstappen en toppers

Naast de reguliere speelpleinwerking op het domein De Warande, gaan we regelmatig op uitstap. De uitstappen zijn telkens aangepast aan een bepaalde leeftijdsgroep. Uitstappen kunnen een halve of een volledige dag zijn, afhankelijk van het programma. Het aanbod van uitstappen gaat van zwemmen in het zwembad in Torhout, een workshop zeefdrukken tot een uitstap naar een pretpark!

Houd deze pagina in de gaten om het aanbod van uitstappen in de paas- en zomervakantie 2024 te ontdekken! De uitstappen voor de paasvakantie vind je hier vanaf de eerste week van maart terug. 

Op vrijdag hebben we toppers. Toppers zijn dagen waarop we allemaal op De Warande blijven, maar er extra aanbod wordt voorzien. Elke week is er ook een supertoffe opblaasattractie. Midden in de zomer hebben we het Warande Festival en op het einde van de zomer viert Arthur, de mascotte, op spetterende wijze zijn verjaardag!

Sinds dit jaar is er ook tienerwerking op het speelplein. We organiseren toffe activiteiten voor 12 tot 15-jarigen. 

Procedure

Voor uitstappen is voorinschrijving verplicht. Dit kan via de webshop, of in de inschrijvingscontainer op het speelplein zelf. Voor toppers hoef je niet per se vooraf in te schrijven. Voor het Warande Festival of Arthur's verjaardagsfeest is dit echter wel aan te raden om de wachtrij te vermijden de dag zelf!