Speelpleinwerking De Warande

grote weergave Arthur Kim Vandecaveye

Vakantie? Op het speelplein! Waranders?

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar terecht op speelpleinwerking De Warande om er naar hartenlust te komen spelen en ravotten. De animatoren voorzien knotsgekke activiteiten om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen! De kleuters hebben een aparte werking in een aparte, afgesloten speelzone.

Mascotte Arthur waakt erover dat alle kinderen een fantastische tijd beleven.

Onze missie is om alle kinderen vrij, onder impuls van geëngageerde animatoren en
een avontuurlijk speelterrein ongeremd laten ravotten. Daarnaast willen we ook onze animatoren kansen aanbieden om open te bloeien en zich te ontplooien in het speelpleinwerk.

Als speelpleinwerking willen we kinderen optimaal van hun vakantie laten genieten. We laten hen spelen en ravotten binnen ons open speelaanbod. Hierin staan speelplezier en keuzevrijheid van de kinderen centraal.

Via de troeven van ons avontuurlijk speelterrein laten we alle kinderen beleven hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Een beetje vuil en wat schrammen vinden wij 'Goe Gespeeld'.

Via verschillende speelimpulsen (vanuit animatoren, materiaal, omgeving en kinderen) proberen we de speelkansen van de kinderen te vergroten. Ons aanbod organiseren we op basis van leeftijd en interesse.

We spelen in op de fantasie van de kinderen door te werken met jaar- en weekthema's. En verschiet vooral niet als je een ridder, trol, eenhoorn of verwarde professor tegen het lijf loopt! Misschien heeft die wel een goed idee…?!

Op het speelplein zijn alle kinderen welkom. De inschrijvingsprijs houden we zo laag mogelijk (€3 per halve dag). Voor kinderen die vroeg opvang nodig hebben, maar toch naar het speelplein willen komen, organiseren we ochtendopvang vanaf 9u00. Kinderen met een zorgvraag of een beperking, zijn ook welkom. Toch vragen we in dit geval even contact op te nemen met ons, om de mogelijkheden te bekijken. We houden namelijk ook rekening met de draagkracht van ons animatorenteam.

Contact

Tel. 050 21 50 00
speelplein.de.warande@torhout.be