Speelpleinwerking De Warande

grote weergave Arthur Kim Vandecaveye

Speelpleinwerking De Warande opent de deuren tijdens de zomervakantie!

Tijdens de zomervakantie gooit Speelpleinwerking De Warande de deuren opnieuw open voor tonnen spelplezier!

Het is niet meer nodig om vooraf in te schrijven voor onze werking, voor onze uitstappen wel.

Er zijn twee bubbels op het speelplein: een kleuterbubbel (3 tem 6 jaar) en een gradenbubbel (6 tem 12 jaar). In juli kunnen er per week per bubbel 100 unieke kinderen inschrijven, in augustus verhoogt die capaciteit naar 200 kinderen per week per bubbel. 

Het is dus niet meer nodig om vooraf in te schrijven voor een bepaalde bubbel. Inschrijven kan de dag zelf in onze inschrijvingscontainer tussen 7 en 10 uur. Betalen gebeurt bij voorkeur via Bancontact (contactloos) of Payconiq. Ophalen kan tussen 16 en 17 uur.

Opgelet: we werken dit jaar nog steeds per volle dag.

Meer info? Klik hier door naar 'Speelpleinwerking: praktische info'.

Vakantie? Op het speelplein! 

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar terecht op speelpleinwerking De Warande om er naar hartenlust te komen spelen en ravotten. De animatoren voorzien knotsgek speelaanbod om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen! De kleuters hebben een aparte werking in een aparte, afgesloten speelzone.

Mascotte Arthur waakt erover dat alle kinderen een fantastische tijd beleven.

Onze missie..

..is om alle kinderen vrij, onder impuls van geëngageerde animatoren en
een avontuurlijk speelterrein ongeremd laten ravotten. Daarnaast willen we ook onze animatoren kansen aanbieden om open te bloeien en zich te ontplooien in het speelpleinwerk.

Als speelpleinwerking willen we kinderen optimaal van hun vakantie laten genieten. We laten hen spelen en ravotten binnen ons open speelaanbod. Hierin staan speelplezier en keuzevrijheid van de kinderen centraal.

Via de troeven van ons avontuurlijk speelterrein laten we alle kinderen beleven hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Een beetje vuil en wat schrammen vinden wij 'Goe Gespeeld'. 

We spelen in op de fantasie van kinderen door te werken met jaar- en weekthema's. En schrik vooral niet als je een ridder, trol, eenhoorn of verwarde professor tegen het lijft loopt! Misschien heeft die wel een goed idee..?!