Speelpleinwerking De Warande

grote weergave Arthur Kim Vandecaveye

! Speelpleinwerking De Warande geannuleerd - paasopvang voor werkende ouders !

Gezien de nieuwe maatregelen voor het jeugdwerk in de strijd tegen het coronavirus (bubbels van max. 10 kinderen) is het niet mogelijk om Speelpleinwerking De Warande te organiseren zoals we het willen.

Alle inschrijvingen werden stopgezet, onze uitstappen en daginschrijvingen geannuleerd. Alle betrokken ouders kregen een e-mail met meer informatie over de terugbetaling. Kreeg je geen e-mail? Contacteer ons via speelplein.de.warande@torhout.be.

Voor ouders die echt opvang nodig hebben voorzien we paasopvang (per volle week).

Hoe gaat de paasopvang in z'n werk?

Wie opvang voor zijn kind(eren) nodig heeft, kan zich registreren voor de paasopvang op speelplein De Warande. Inschrijven is nodig, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 27 maart om 10 uur via onze webshop (http://webshop.torhout.be). Daar klik je door naar 'Activiteiten' en zoek je naar 'Paasopvang'. 

Opgelet: we voorzien enkel opvang voor kinderen waarvan de ouder(s) moet(en) werken of ouder(s) in essentiële en cruciale beroepen. Schrijf je kind dus niet in voor onze paasopvang als het niet nodig is. Er kan gevraagd worden naar een attest van de werkgever.

Inschrijven gebeurt per volle week. De weekprijs is € 32,50, Sociaal Tarief wordt automatisch verrekend. Verzekering & tussendoortjes inbegrepen in de weekprijs. Lunchpakket dient voorzien te worden door de ouder(s).

Aankomen de dag zelf kan tussen 7 en 10 uur, ophalen kan tussen 16 en 17 uur.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via speelplein.de.warande@torhout.be.

 

 

Vakantie? Op het speelplein! 

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar terecht op speelpleinwerking De Warande om er naar hartenlust te komen spelen en ravotten. De animatoren voorzien knotsgek speelaanbod om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen! De kleuters hebben een aparte werking in een aparte, afgesloten speelzone.

Mascotte Arthur waakt erover dat alle kinderen een fantastische tijd beleven.

 


Onze missie..

..is om alle kinderen vrij, onder impuls van geëngageerde animatoren en
een avontuurlijk speelterrein ongeremd laten ravotten. Daarnaast willen we ook onze animatoren kansen aanbieden om open te bloeien en zich te ontplooien in het speelpleinwerk.

Als speelpleinwerking willen we kinderen optimaal van hun vakantie laten genieten. We laten hen spelen en ravotten binnen ons open speelaanbod. Hierin staan speelplezier en keuzevrijheid van de kinderen centraal.

Via de troeven van ons avontuurlijk speelterrein laten we alle kinderen beleven hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Een beetje vuil en wat schrammen vinden wij 'Goe Gespeeld'. 

We spelen in op de fantasie van kinderen door te werken met jaar- en weekthema's. En schrik vooral niet als je een ridder, trol, eenhoorn of verwarde professor tegen het lijft loopt! Misschien heeft die wel een goed idee..?!


 

Meer info? Klik hieronder op 'SPW: praktische info'