Speelpleinwerking De Warande

grote weergave Arthur Kim Vandecaveye

Vakantie? Op het speelplein! 

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar terecht op speelpleinwerking De Warande om er naar hartenlust te komen spelen en ravotten. De animatoren voorzien knotsgek speelaanbod om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen! De kleuters hebben een aparte werking in een aparte, afgesloten speelzone.

Mascotte Arthur waakt erover dat alle kinderen een fantastische tijd beleven.

Onze missie..

..is om alle kinderen vrij, onder impuls van geëngageerde animatoren en
een avontuurlijk speelterrein ongeremd laten ravotten. Daarnaast willen we ook onze animatoren kansen aanbieden om open te bloeien en zich te ontplooien in het speelpleinwerk.

Als speelpleinwerking willen we kinderen optimaal van hun vakantie laten genieten. We laten hen spelen en ravotten binnen ons open speelaanbod. Hierin staan speelplezier en keuzevrijheid van de kinderen centraal.

Via de troeven van ons avontuurlijk speelterrein laten we alle kinderen beleven hoe leuk het is om in de natuur te spelen. Een beetje vuil en wat schrammen vinden wij 'Goe Gespeeld'. 

We spelen in op de fantasie van kinderen door te werken met jaar- en weekthema's. En schrik vooral niet als je een ridder, trol, eenhoorn of verwarde professor tegen het lijft loopt! Misschien heeft die wel een goed idee..?!