Zalengids

Vaak zijn lokale verenigingen, inwoners of ondernemers op zoek naar een zaaltje voor een evenement, privéfeest of een vergadering. Tegelijk is niet altijd duidelijk welke zalen er ter beschikking zijn en welke voorwaarden daaraan gekoppeld zijn.

Aan de hand van een zalengids wil het lokaal bestuur dit iets makkelijker en overzichtelijker maken. In eerste instantie met de zalen die door het lokaal bestuur zelf aangeboden worden, maar ook derden kunnen opgenomen worden in dit overzicht.

Wil je opgenomen worden in de zalengids?

Heb je een zaaltje te huur in Torhout? Fijn dat je je zaal openstelt voor Torhoutse inwoners, verenigingen en/of ondernemers! Wil je opgenomen worden in onze zalengids? Dan kan je je zaal vanaf nu registeren via deze link. 

Neem rustig de tijd om de vragen correct te beantwoorden, want deze info vormt de basis voor de zalengids. Er volgt geen proefdruk ter controle. Wijzigt er later iets aan de mogelijkheden? Neem dan contact op met info@torhout.be

De eerste editie van de Torhoutse zalengids wordt verwacht in de loop van 2022. Afhankelijk van wijzigingen zal de zalengids daarna op regelmatige basis geüpdate worden.