Zalengids

Vaak zijn lokale verenigingen, inwoners of ondernemers op zoek naar een zaaltje voor een evenement, privéfeest of een vergadering. Tegelijk is niet altijd duidelijk welke zalen er ter beschikking zijn en welke voorwaarden daaraan gekoppeld zijn.

Aan de hand van een zalengids wil het lokaal bestuur dit iets makkelijker en overzichtelijker maken. 

Hoe werken met de zalengids?

De zalengids is een applicatie die te bereiken is via deze link. Je komt op de kaart van Torhout terecht waarop de zalen zijn aangeduid. Door op een zaal te klikken, komt een pop-up met nuttige informatie over de zaal tevoorschijn. Aan de hand van de zoek-/filter functie kan je eenvoudig een overzicht vinden van zalen die aan jouw criteria inzake activiteit, capaciteit, kindvriendelijkheid en toegankelijkheid voldoen. 

In de handleiding onderaan deze pagina overlopen we stap voor stap hoe de zalengids werkt. 

Wil je opgenomen worden in de zalengids?

Heb je een zaaltje te huur in Torhout? Fijn dat je je zaal openstelt voor Torhoutse inwoners, verenigingen en/of ondernemers! Wil je opgenomen worden in onze zalengids? Dan kan je je zaal vanaf nu registeren via deze link. 

Neem rustig de tijd om de vragen correct te beantwoorden, want deze info vormt de basis voor de zalengids. Er volgt geen proefdruk ter controle. Wijzigt er later iets aan de mogelijkheden? Neem dan contact op met info@torhout.be

De eerste editie van de Torhoutse zalengids wordt verwacht in de loop van 2022. Afhankelijk van wijzigingen zal de zalengids daarna op regelmatige basis geüpdate worden.

Meer info

De zalengids: Klik hier

De handleiding: Handleiding_zalengids