Ben je vegetariër of flexitariër?
In deze les tonen we aan dat gezond en lekker eten met minder vlees niet moeilijk is. We bespreken alle grondstoffen met hun oorsprong en leren hoe de bestuiving bij courgettes plaatsvindt.
We maken een basisroux en verwerken de nodige groenten tot een heerlijke lasagne.
Terwijl de lasagne in de oven zit, doen we samen de afwas. Als de lasagne klaar is, eten we die gezellig klassikaal op met een glaasje appelsap.
Een actieve les om vingers bij af te likken.
Voor wie?
Doelgroep: 3de graad lager onderwijs
Max. aantal leerlingen: 60
Periode: van 1 september tot 30 juni
Bedrag
€ 7,90 per leerling voor niet-Torhoutse scholen.
1 euro korting voor Torhoutse scholen.
(lasagne en appelsapje inbegrepen)
indexaanpassing 1 september 2026.
Meer info
De activiteit vindt plaats van 09.00 tot 13.00 uur.