Verjaardagszwemmen

Vanaf 14 december kan je terug een frisse duik komen nemen in het zwembad. Om alles veilig te laten verlopen wordt het aantal bezoekers gelimiteerd. Vergeet dus je ticket niet te reserveren!
Reserveer je tickets voor het zwembad

Het gebruik van de zaaltjes "De Boei" en "De Vuurtoren" voor verjaardagsfeestjes is tijdelijk niet mogelijk.

Vier je verjaardag in het zwembad!

Ben je jarig? Wij nodigen je uit om die dag gratis te komen zwemmen. Vergeet je identiteitskaart niet!

Liever met een feestje?

In het zwembad van Torhout zijn twee zaaltjes beschikbaar voor verjaardagsfeestjes: "De Vuurtoren" (voor groepen tot 25 personen) en "De Boei" (voor groepen tot 12 personen). Beide zaaltjes zijn ideaal voor het aanbieden van een drankje, taart of snoep na het zwemmen. Wij zorgen ervoor dat het zaaltje versierd is voor de jarige.

De zaaltjes kunnen gehuurd worden op woensdag en zaterdag tijdens het schooljaar en van maandag tot zaterdag tijdens de schoolvakanties, telkens van 14 tot 16.45 uur. 

Bedrag

Tarief per zaal (De Boei of De Vuurtoren):

  • € 9 voor inwoners van Torhout
  • € 18 voor niet-inwoners.

Meer info

Maak je verjaardagsfeestje extra bijzonder met een verrassing voor je vrienden en vriendinnetjes en zwem samen als echte zeemeerminnen en/of haaien.

Meermininitiatie (1 uur): 25 euro voor groepjes tot 7 kinderen (lesgever en gebruik pakjes inbegrepen), 40 euro voor groepjes van 8 tot 15 kinderen (2 lesgevers en gebruik pakjes inbegrepen)

Meermin- en haaienzwemmen vraag je ten laatste 1 maand voordien aan.