UiTPAS kansentarief

Inwoners van Beernem, Brugge, Jabbeke, Oostkamp, Zuienkerke, Blankenberge, Damme, Knokke-Heist en Torhout met een laag inkomen betalen eenmalig 1 euro voor hun UiTPAS en hebben bij deelname aan de activiteiten van UiTPAS Regio Brugge-aanbieders altijd recht op 80% korting. 

De korting is momenteel enkel geldig op activiteiten van het lokaal bestuur, vanaf september 2023 is het gebruik van UiTPAS met kansentarief ook mogelijk bij de verenigingen.

Enkele voorbeelden: 

  • Je woont in Torhout en wil je graag een theatervoorstelling in Brugge bijwonen? Dan krijg je 80% korting op jouw toegangsticket bij een van de deelnemende partners. 
  • Je schrijft je kind in voor een zomerkamp in jouw stad of gemeente en je hebt een UiTPAS aan kansentarief? Dan geniet je 80% korting op het inschrijvingsgeld. 
  • In Oostkamp organiseert de sportdienst zwemactiviteiten voor volwassenen. Als inwoner van Torhout kan je deelnemen aan 80% korting. 

De korting geldt bij alle UiTPAS-aanbieders in de 9 deelnemende gemeenten van UiTPAS regio Brugge.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een UiTPAS aan kansentarief? Contacteer het Sociaal Huis, zij helpen je graag verder. Lees hier meer over het sociaal tarief.

Hoe aanvragen?

Ga vanaf 16 januari 2023 met je identiteitskaart (of Kids-ID) na afspraak naar het Sociaal Huis, Aartrijkestraat 11/A , 050 22 12 33, sociaal.huis@torhout.be en koop je UiTPAS.

Kostprijs

Jouw UiTPAS koop je één keer aan en is levenslang geldig.

UiTPAS aan kansentarief (vervangt vanaf 1 september 2023 het Sociaal Pasje in Torhout): 1 euro

 Bij aankoop krijg je een leuk gadget en 3 spaarpunten cadeau.

Interesse of vragen? 

Stuur een mailtje naar uitpas@torhout.be