Uitleendienst

Het Lokaal Bestuur Torhout stelt materiaal ter beschikking aan Torhoutse socio-culturele verenigingen, wijk- en parochiecomités, winkelcomités, Torhoutse carnavalorden, verenigingen met sociaal doel (Palliatieve zorgen, Kiwanis, Lions, Rotaract, Skat, …) en Torhoutse scholen en hun oudercomités.

  • Onder socioculturele vereniging wordt verstaan de leden van de stedelijke beheersorganen en adviesraden (cultuurraad, sportraad, jeugdraad, derde wereldraad, gezinsraad, welzijnsraad, senioren- en milieuraad) en de adviesraden zelf.
  • Onthaalouders erkend of onder toezicht van Kind&Gezin en kinderdagverblijven met een attest van toezicht gevestigd op het grondgebied Torhout of onthaalouders aangesloten bij een Torhoutse dienst kunnen enkel het materiaal voor baby’s, peuters en kleuters ontlenen. Deze materialen kunnen niet door anderen ontleend worden.

Materiaal uitlenen kan tegen een kleine huurprijs én een waarborg. Je krijgt de waarborg terug bij het terugbrengen van het materiaal.

De voorwaarden en de tarieven zijn opgenomen in onderstaande bijlage. Aanvragen gebeuren bij voorkeur via het digitaal formulier of per mail uitleendienst@torhout.be. De uitleendienst is ook telefonisch bereikbaar op 050 89 36 28.

Meer info

Er is ook een speciaal afvalreglement bij evenementen. Afvalzakken kunnen bij bepaalde evenementen aangevraagd en opgehaald worden bij de uitleendienst enkel en alleen als dit ook vermeld werd in de digitale aanvraag.