Skatepark

Update januari 2021: reserveren voor het skatepark is NIET nodig. Skaten kan met maximaal 4 personen tegelijk op het skatepark. 

Houd je aan de algemene coronamaatregelen, op en rond het skatepark:

  • Spreek onderling af en wissel af indien er andere skaters wachten. Respect voor elkaar!
  • Ben je niet aan het skaten, dan wacht je je beurt af naast het skatepark. Houd je ook op de bankjes, in het stadspark en onder het afdak aan de algemene coronamaatregelen.
  • Er mogen maximaal 4 skaters op het skatepark aanwezig zijn.
  • Je hoeft geen mondmasker te dragen tijdens het skaten, als je 1,5m afstand houdt van elkaar.
  • Er kan controle zijn. De politie is op de hoogte van deze afspraken en kan boetes uitdelen als deze niet gevolgd worden.

Update eind januari 2021: het nieuwe skatepark komt er aan! We verwachten de start van de werken in april. De werken duren 6 weken, nadien moet het beton nog 28 dagen uitharden voordat we het mogen gebruiken. De bedoeling is om te openen voor de zomervakantie! Stay tuned voor meer informatie. Volg Jeugddienst Torhout op Facebook en/of Instagram.

Het skatepark van Torhout vind je in het stadspark, net naast het zwembad.

Er is een funbox, enkele flat rails en quarter pipes. Naast skaten, BMX'en of steppen kan je er ook terecht om je kunsten op de graffitimuren los te laten.

Heb je zin om een skatecontest of ander event te organiseren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op jeugddienst@torhout.be of 050 22 20 14!

Meer info

Is er een probleem met de toestellen? Contacteer ons dan op jeugddienst@torhout.be of 050 22 20 14.