Ontmoetingscentrum 't Centrum

't Centrum is het nieuwe ontmoetingscentrum in Torhout. Ga op dinsdag- woensdag- of donderdagnamiddag eens langs in de Beerstraat 20 te Torhout voor een kopje koffie, een leuke babbel of een spelletje darts en hou de facebookpagina in de gaten voor tal van leuke activiteiten!

't Centrum is het nieuwe ontmoetingscentrum in Torhout. Een aantal geëngageerde partners slaan de handen in elkaar en zetten in op laagdrempelige vrijetijdsbesteding en het stimuleren van ontmoetingen tussen kwetsbare mensen in de stad.

't Centrum is een samenwerkingsverband tussen het Lokaal Bestuur Torhout, Tordale, 4Veld (De Klaver), PVT De Ent en 't Groot Hersberge .

Het vroegere café in de Beerstraat 20 werd omgevormd tot een gezellige ontmoetingsruimte waar iedereen vrij kan binnenlopen om mensen te ontmoeten. Spring er zeker eens binnen voor een kopje koffie, een leuke babbel of een spelletje darts en hou de facebookpagina in de gaten voor tal van leuke activiteiten!

 Er zal eveneens een kom soep met brood worden aangeboden tegen een democratische prijs (i.s.m. de lokale handelaars). De focus ligt hierbij op de integratie van deze kwetsbare mensen in onze maatschappij.

Meer info

De deuren van 't Centrum staan elke dinsdag van 10.30 uur tot 16.30 uur, en elke woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 16.30 uur open. 't Centrum is ook bereikbaar tijdens de openingsuren op het nummer 0492 27 96 26.