Waarom laat jij je vaccineren?

Waarom laat jij je vaccineren? Laat het ons weten!

Om je (groot)ouders terug te kunnen knuffelen?
Zodat onze jeugd terug écht jong kan zijn, dicht bij hun vrienden?
Om weer samen op restaurant te kunnen gaan?
Of een pintje te kunnen gaan drinken na het voetbal?
Om terug op een normale manier en fulltime voor de klas te kunnen staan?
Om dat al veel te lang uitgestelde feest te kunnen geven?

Iedereen heeft zijn eigen reden om zich te laten vaccineren. Wat is jouw reden? Laat het ons hieronder weten en inspireer anderen! Want elke reden is goed! En met elke extra vaccinatie komen we dichter bij ons doel.

Vergeet je antwoord niet te valideren: na registratie ontvang je een bevestigingsmail. Pas na jouw validatie verschijnt je antwoord op deze pagina.

Reacties (13)

 • Annemie T.
  Ik laat me vaccineren omdat ik in het onderwijs sta en dus met heel veel leerlingen in nauw contact sta. Ik wil hen, maar ook mezelf en mijn partner beschermen. Wij zouden deze zomer heel graag op reis gaan naar het buitenland. Door gevaccineerd te zijn zal dat misschien lukken.
 • Baukje W.
  Wij laten ons vaccineren, omdat we ons mama - die in Nederland in een rusthuis verblijft en licht dementerend is - al ruim een jaar niet meer hebben kunnen opzoeken. Dit wringt voor ons, maar zeker voor haar! :( De reden is ook dat dit gewoon moet stoppen. Elke vorm van spontaniteit (creativiteit) is niet meer mogelijk, omdat we steeds moeten nadenken bij hoe we ons gedragen. Anders zou dat geniepige beestje immers weer slachtoffers kunnen maken. Voor ons aller vrijheid en levenskwaliteit! Kom op mensen! :)
 • Reginald en Viviane B.
  Omdat we heimwee hebben naar TOEN... we willen terug in alle vrijheid kunnen leven en genieten, zorgzaam en oplettend, op basis van gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid.
 • Annie V.
  Ik laat mij vaccineren om terug normaal te kunnen leven, om terug voor mijn jongste kleinkinderen te kunnen zorgen tijdens de vakanties. Hun mama krijgt vandaag haar 2e prik want ze is verpleegkundige OK en toen de operaties tijdens de 1e en 2e golf uitgesteld werden heeft ze met veel moed op de covidafdeling gestaan.
 • freddy v.
  Ik laat me vaccineren om de eerste plaats een veilig gevoel te hebben en ten tweede een leven te hebben als voorheen
  af en toe een sportwedstrijd en gezellig samen zijn met vrienden
 • Dana K.
  Ik laat me vaccineren omdat het noodzakelijk is om letterlijk levens te reden en om al dat immens verdriet veroorzaakt door Covid-19 helpen te helen. Ditmaal moeten wij, zonder enige twijfel, collectief solidair zijn. De wetenschap is onze vriend.
 • Marguerite G.
  Omdat het nodig is dat er een groot aantal mensen gevaccineerd zijn om deze pandemie te stoppen.
  Dan kunnen we weer normaal gaan leven.
 • Ann C.
  Ik laat mij vaccineren om onze jeugd weer te laten genieten van hun jong leven, fuiven, sporten, festivals, uitgaan, vrienden zien, lachen en spontaan jong zijn. En voor onszelf zodat we weer kunnen afspreken met familie en vrienden. En om iedereen weer een normaal en onbezorgd leven te bezorgen.
 • Gevaert D.
  Zodat we weer een normaal leven kunnen leiden met familie en vrienden
 • Kathelijne V.
  Ik laat me vaccineren, omdat ik dit onder de huidige omstandigheden als mijn burgerplicht beschouw en tevens hoop weer spoedig familie en vrienden zorgeloos te kunnen ontmoeten.
 • Lieselotte D.
  Ik laat me vaccineren, want ik wil graag met familie en vrienden het vormsel van mijn zoon vieren en de 80ste verjaardag van mijn papa. Verder geloof ik in de vaccins voor de gezondheid van de mensen rondom ons. Met hoe meer we ons laten vaccineren, hoe minder mensen door Corona in het ziekenhuis belanden en hoe gezonder onze samenleving. Daarin wil ik zeker solidair zijn!
 • Ann C.
  Voor de jeugd. Dat ze weer een mooi leven hebben met fuiven, festivals, vrienden, samen sporten en zot doen
 • Dirk D.
  Mijn schoonzoon heeft MS en wekelijks moet hij geholpen worden voor te brengen naar kliniek en voor de kinie.

Reageer

We tonen enkel het eerste karakter van je naam.
Je e-mailadres gebruiken we enkel ter validatie, we tonen nergens je e-mailadres.