Bewegen op verwijzing

Loop je gezondheidsrisico's door sedentair gedrag of onvoldoende lichaamsbeweging? Maak nu kennis met 'Bewegen op verwijzing'. Je BOV-coach helpt je, door middel van een beweegplan op maat, op weg naar een actiever en gezonder leven. 

Samen met je BOV-coach wordt een persoonlijk beweegplan opgesteld. Dit plan wordt opgemaakt in de lijn van je persoonlijke interesses en mogelijkheden. De beweging is ook eenvoudig en makkelijk in te passen in het dagelijks leven.

Naast het opstellen van het beweegplan, motiveert je BOV-coach je ook om het plan uit te voeren en te blijven volgen. Je kan kiezen voor een individuele coaching of een coaching in groep, een combinatie van beide is ook mogelijk.

Graag meer weten

Voorwaarden

Als je in aanmerking komt, kan je met de verwijsbrief van je huisarts naar je BOV-coach. Zonder verwijsbrief van je huisarts kan je niet naar een BOV-coach.

Procedure

Vooraleer je bij je BOV-coach kan gaan, moet je eerst langs je huisarts passeren. Je huisarts schat je gezondheidsrisico in en bepaalt in overleg met jou of je in aanmerking komt voor 'Bewegen op verwijzing'. 

Wat meebrengen

Vergeet je verwijsbrief niet mee te brengen!

Meer info

Meer info bij de BOV-coaches in Torhout

Sien Debrouwere Sofie Senaeve
torhout.sien@bewegenopverwijzing.be torhout.sofie@bewegenopverwijzing.be
0491 15 17 79 050 22 11 80