Hulp bij het invullen van je belastingaangifte

Wil je je belastingaangifte laten invullen door een medewerker van FOD Financiën? Op dinsdag 13 juni voorzien we een zitdag waar je op afspraak kan langskomen voor het invullen van je aangifte.

De zitdagen voor het invullen van de belastingaangifte in Torhout zijn volzet. FOD financiën biedt telefonische hulp via het nummer 02 572 57 57.

Je belastingaangifte invullen kan ook online via http://www.taxonweb.be

Telefonische hulp op afspraak

Een afspraak maken met FOD Financiën voor telefonische hulp kan via 02 572 57 57. Hou je identiteitskaart bij de hand. Een medewerker zal je op de dag van je afspraak opbellen om samen met jouw je aangifte in te vullen.

Meer info over telefonische invulsessies

Lokale zitdag op 13 juni

De zitdag vindt plaats op dinsdag 13 juni van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur in Zaal 4 op de eerste verdieping van Cultuurcentrum de Brouckere (Aartrijkestraat 6).

Hou er rekening mee dat:

  • De zitdag voorbehouden is voor inwoners van Torhout.
  • Je enkel kan langskomen als je een afspraak hebt.

Maak een afspraak

Klik hier om een afspraak te maken

Lukt het je niet om online een afspraak te maken? Bel dan 050 89 36 07. De zitdagen voor het invullen van je belastingaangifte in Torhout zijn volzet. Het is mogelijk dat er nog plaats vrijkomt indien iemand de afspraak annuleert.

Opgelet!

  • Per afspraak kan er maar 1 aangifte ingevuld worden.
  • Om de afspraken vlot te laten verlopen, vragen we om op de dag van je afspraak 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn.

Vergeet je belastingbrief en identiteitskaart niet!

Neem zeker je belastingbrief en je identiteitskaart mee. Zonder identiteitskaart kunnen de experts van FOD Financiën je niet helpen!

Een aangifte doen voor iemand anders?

Dat kan enkel als je van die persoon een volmacht hebt. Breng samen met het ingevulde en ondertekende volmachtformulier een kopie mee van de identiteitskaart van de volmachtgever.

Het volmachtformulier vind je onderaan deze pagina.

Gepubliceerd op dinsdag 2 mei 2023 7.48 u.