Welkom in het werfkantoor!

Bij elk groot project zie je steeds enkele werfcontainers opduiken die samen de werfkeet of het werfkantoor vormen. Heb je ze al zien staan in de stadskern? Neen? Dat klopt! Een bewuste keuze waardoor we geen plaats verliezen tijdens de werken.

Het werfkantoor voor de stadskernvernieuwing werd ondergebracht in de Fraeysstraat 2A. Op de benedenverdieping van dit kantoor vind je meer info over de stadskernvernieuwing in al zijn facetten (wegenwerken, omleidingen, archeologie,…).

Daarnaast is de benedenverdieping ook de nieuwe werkplaats van Minder Hinder-coördinator Hannes. Hannes staat tijdens de volledige duur van de stadskernvernieuwing paraat om vragen van bewoners, handelaars,… te beantwoorden.

Heb je een vraag voor Hannes? Maak een afspraak via www.torhout.be/maak-een-afspraak-ruimte of 050 89 36 66. Hij is beschikbaar in het werfkantoor op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12 uur.

Rust even uit in het werftuintje

Maar dat is niet alles. Naast het werfkantoor werd er ook een werftuintje ingericht.

In het werftuintje ontdek je hoe je zelf een groen en biodivers tuintje kan aanleggen en inrichten. Wil je het gezelliger maken met een gevelbankje? Test het hier even uit!

Iets voor jou?

Lees hier meer

Ontdek het werfkantoor!

Benieuwd hoe het werfkantoor eruitziet? Hieronder geven we je graag een unieke blik achter de schermen.

Ontdek hier alle info over de stadskernvernieuwing.

Gepubliceerd op maandag 7 juni 2021 0 u.