Visit Torhout: het complete vrijetijdsaanbod

Toerisme wordt Visit Torhout: vrijetijdsbesteding en recreatie onder 1 noemer.

Torhout werkt actief aan een breed recreatie- en belevingsaanbod met tal van evenementen, tijdelijke tentoonstellingen en pop-ups… Steeds vanuit een sterke samenwerking tussen verschillende stadsdiensten. Onder andere het Vrijetijdshuis, lokale economie, sport, cultuur en jeugd werken actief mee aan dit verhaal. Daarom lanceren we vanaf 1 april Visit Torhout! Een nieuwe noemer (én website) voor vrijetijdsbesteding en recreatie in onze levende stad. Er wordt ingezet op beleving, in de ruime zin van het woord. Van een wandeling door één van de vele groendomeinen met een drankje op de Kinderboerderij, over een streetartfestival waar je ook zelf aan de slag kan, tot een bezoek aan het Ravenhofkasteel waarin je zowel het Torhouts aardewerk als de pop-ups van Santeboetiek ontdekt.

Nieuwe website!

Het vrijetijdsaanbod in Torhout wordt vanaf nu gebundeld op een gloednieuwe website: www.visittorhout.be. Na de recente vernieuwing van de torhout.be, jeugdtorhout.be, en ccdebrouckere.be werd nu dus toerismetorhout.be aangepakt. Ga zeker eens een kijkje nemen en laat ons weten wat je ervan denkt!

Nieuwe brochure!

Heb je graag een brochure met het toeristisch en vrijetijdsaanbod van Torhout? De nieuwe Visit Torhout brochure ligt gratis ter beschikking in het Vrijetijdshuis, het Stadskantoor en in de Kinderboerderij vanaf 1 april. Wil je een handig over­zicht van alle evenementen? Vergeet dan ook onze pocketkalender niet!

Het Vrijetijdshuis: infopunt voor bewoner en bezoeker

Wie Torhout ten volle wil ontdekken, begint zijn zoektocht best in het Vrijetijdshuis op de Markt. In het oude stadhuis vind je de diensten toerisme, evene­menten, jeugd, cultuur, erf­goed en de uitleendienst onder één dak. Je kan er terecht met al je vragen en ideeën.

Gepubliceerd op maandag 1 april 2019 19.30 u.