Verkeersmaatregelen Nacht van Vlaanderen en Summer Check In

Torhout loopt vrijdag 21 juni vol met atleten en sportievelingen voor de 40ste Nacht van Vlaanderen. Voor de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers is het belangrijk dat iedereen de tijdelijke verkeersmaatregelen opvolgt.

Het volledig verkeersreglement vind je bij de downloads, de intekening op het stadsplan kan je bekijken op de afbeelding.

Wat mag je verwachten tijdens deze editie?

Met de 40ste editie viert de Nacht van Vlaanderen op 21 juni een nieuwe mijlpaal. Schrijf je tijdens dit jubileumjaar in voor de volgende loopafstanden: 5, 10, 21 en 42 km. Of neem deel aan de vele wandelingen op vrijdag én zaterdag. Of waag jij je aan de echte Nacht van Vlaanderen en leg je 100 km af? Wat je ook kiest, op het podium wachten verschillende muziekartiesten de deelnemers en supporters op. Onze vaste opener de RetroFunCoverband (19 u.) speelt opnieuw de pannen van het dak vooraleer Mama's Jasje (21.30 u.) én niemand minder dan Willy Sommers (23.00 u.) het feestje compleet maken! Wat een 40ste verjaardag voor onze Nacht!

Summer Check In voor de jeugd in de Stationsstraat.

Vrijdag 21 juni is er in de Stationsstraat de Summer Check In. Hou ook hier rekening met de tijdelijke verkeersmaatregelen. Het volledig verkeersreglement vind je bij de downloads, de intekening op het stadsplan kan je bekijken op de afbeelding. 

 

Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2019 15.46 u.