Vaccinatiecentrum De Mast

We kijken allemaal reikhalzend uit om ons normale leven terug op te pikken. Toch moeten we nog even volhouden. Nog heel even, want aan de horizon is de eindmeet in zicht. Er werd de afgelopen periode met man en macht gewerkt om de vaccinatiecentra in Torhout en Gistel klaar te stomen, een samenwerking tussen de gemeenten Koekelare, Kortemark, Ichtegem, Oudenburg, Gistel en Torhout.

Jouw beurt voor een vaccin? Gewoon doen!

Een vaccin beschermt het individu. Het kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en kan dus levens redden. En als voldoende mensen gevaccineerd zijn, dan is een ganse gemeenschap beschermd. Je bouwt dus mee aan de groepsimmuniteit en zo krijgen we vat op het virus en
kunnen we het uit de samenleving krijgen. Doe het dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Gewoon doen!

Vragen?

Heb je nog vragen over de vaccinatie? Op www.laatjevaccineren kan je heel wat info vinden. Voor medische vragen kan je steeds bij je huisarts terecht.

Zijn er nog andere bezorgdheden of heb je hulp nodig bij het verplaatsen van je afspraak? Dan kan je ook steeds terecht bij het callcenter van het vaccinatiecentrum via het gratis nummer 0800 29 668. Heb je een auditieve beperking of contacteer je het callcenter liever via mail? Dan kan dat via vaccinatie@torhout.be. Het callcenter is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 17 uur.

Ken je iemand die de informatie over de vaccinatiecampagne nodig heeft in een andere taal? Via www.integratie-inburgering.be/corona-meertalige-info vind je de info in meer dan 25 talen.