UiTPAS punten sparen en ruilen

Spaar punten

Met UiTPAS regio Brugge spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit, zowel binnen als buiten jouw regio. 

Neem je deel aan een activiteit van een UiTPAS-aanbieder, ga je naar de bib, ga je zwemmen,...? Hou je kaart tegen de UiTPAS-zuil of scan de QR-code met de UiTPAS-app en spaar een punt. Is er geen zuil aanwezig? Ga dan langs bij een medewerker ter plaatse. 

Het punten sparen is beperkt tot 1 punt per activiteit.

Ruil punten

De gespaarde punten kan je inruilen voor tal van mooie voordelen binnen Regio Brugge zoals korting op een toegangsticket, een gratis drankje of een unieke beleving. Heb je genoeg punten gespaard? Ruil ze dan in voor een voordeel bij een van de UiTPAS-aanbieders. 

Bekijk hier voor welke voordelen je je punten kan inruilen in Torhout.

Waar kan je jouw UiTPAS in Torhout gebruiken?

Bij deze partners in Torhout kan je UiTpunten sparen en omruilen. Als je een UiTPAS aan kansentarief hebt, dan geniet je automatisch van 80% korting binnen jouw regio. Het UiTPAS kansentarief vervangt vanaf 1 september 2023 het Torhoutse Sociaal Pasje. De kortingen en het puntensysteem zijn momenteel enkel geldig op activiteiten van het lokaal bestuur, vanaf september 2023 is het gebruik van UiTPAS ook mogelijk bij de verenigingen.

Momenteel kan je punten sparen op volgende locaties: Kinderboerderij d'Oude Smelterij, het Vrijetijdshuis, Cultuurcentrum de Brouckere, de sportdienst, het zwembad en de bibliotheek.