Koop je Torhoutbon en ontvang 20% extra waarde! #kpeisetwel

De Torhoutse handels- en horecazaken hebben het hard te verduren. Daarom willen we iedereen motiveren om lokaal te kopen en, van zodra het kan, lokaal een terrasje te doen.

Dit doen we met een nieuwe Torhoutbonactie voor Torhoutenaars: koop tussen 1 mei en 30 september een Torhoutbon op www.torhoutbon.be en ontvang 20 % extra koopwaarde om te besteden bij de 140 deelnemende Torhoutse handels- en horecazaken!

Winkelen en genieten in Torhout mét extra waarde

Alle Torhoutenaars kunnen vanaf zaterdag 1 mei een Torhoutbon kopen via www.torhoutbon.be en ontvangen daarbij 20% extra koopwaarde om te besteden bij de Torhoutse handels- en horecazaken (maximum 50 euro extra waarde per rijksregisternummer).

Een voorbeeld: koop een Torhoutbon van 50 euro en krijg 10 euro extra waarde. Hierdoor is je bon 60 euro waard. Ideaal voor dat nieuwe paar schoenen, die leuke zomeroutfit of die heerlijke dagschotel!

Nog op zoek naar een cadeautje voor Moederdag of Vaderdag? Met de Torhoutbon zit je goed!

De extra waarde is geldig tot vrijdag 31 december 2021, de waarde zonder het extraatje blijft 2 jaar geldig. Deze actie loopt tot en met 30 september 2021. De Torhoutbonnen binnen de actie kunnen enkel ingeruild worden bij de 140 deelnemende handels- en horecazaken.

Koop hier je Torhoutbon

Gepubliceerd op maandag 26 april 2021 0 u.