Torhout Beach

ALLE ACTIVITEITEN ZIJN GEANNULEERD TOT EN MET DE PAASVAKANTIE. TORHOUT BEACH BLIJFT DUS GESLOTEN.

 

Torhout Beach, dat is dé hotspot voor 12 - 18 jarigen in het stadspark in Torhout. Tijdens de paas- en zomervakantie worden er coole activiteiten, workshops en uitstappen georganiseerd, op basis van jullie interesses. Laat de verveling dus niet toeslaan & kom zeker (al dan niet samen met je vrienden) eens langs! Ook als je gewoon wat wil chillen ben je zeker welkom op onze Torhout Beach. Wij voorzien gratis Wi-Fi en de mogelijkheid om iets te drinken in onze caravan. 

 

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de caravan open en zijn er activiteiten in en rond het stadspark. Dit is allemaal gratis. Voor de uitstappen betaal je een zeer democratische prijs (sociaal tarief mogelijk).

 

Inschrijven hoeft enkel voor de uitstappen op donderdag. We spreken steeds af voor het stationsgebouw van Torhout. Sociaal tarief is mogelijk. 

Inschrijven kan via de webshop, via een bericht op Facebook of in de caravan. Betalen doe je via de webshop of cash op de dag zelf.

 

Volg Torhout Beach op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven!

De folder kan je downloaden onderaan de pagina!

Voor wie?

Alle 12- tot 18-jarigen uit Torhout en omstreken. 

Bedrag

Gratis op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Op donderdag gaan we op uitstap. Deze houden we zo goedkoop mogelijk.

Wat meebrengen

In de caravan kan je een frisdrankje (€1) of chips (€0.50) kopen, maar je mag zelf ook eten of drinken meebrengen. Geen alcohol!

Op uitstap voorzien we steeds één snack en een halve liter water per deelnemer. Als we een volledige dag op stap gaan, zijn er twee snacks en één liter water per deelnemer.