Torhout Beach

Torhout Beach, dat is dé hotspot voor 12 - 18 jarigen in het stadspark in Torhout. Tijdens de paas- en zomervakantie worden er coole activiteiten, workshops en uitstappen georganiseerd, op basis van jullie interesses. Laat de verveling dus niet toeslaan & kom zeker (al dan niet samen met je vrienden) eens langs! Ook als je gewoon wat wil chillen ben je zeker welkom op onze Torhout Beach. Wij voorzien gratis Wi-Fi en de mogelijkheid om iets te drinken in onze caravan. 

 

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de caravan open en zijn er activiteiten in en rond het stadspark. Dit is allemaal gratis. Voor de uitstappen betaal je een zeer democratische prijs (sociaal tarief mogelijk).

 

Inschrijven hoeft enkel voor de uitstappen op donderdag. Die verschijnen hier binnenkort!

 

NIEUW NIEUW NIEUW: dit jaar verhuist het beachkot naar een andere locatie in het stadspark! Je vindt ons tussen het skatepark en het multisportveldje, in onze eigenste stacaravan!

NIEUW NIEUW NIEUW: sinds vorige zomer reserveren we de plaatsen voor 2 uitstappen exclusief voor 12- tot 15-jarigen. Je kan dus mee als je geboren bent in 2005, 2006, 2007 of 2008!

 

Volg Torhout Beach op Instagram & Facebook om op de hoogte te blijven!

De (oude) folder kan je downloaden onderaan de pagina!