SVK Woondienst JOGI zkt patrimoniumbeheerder

SVK Woondienst JOGI is een erkend sociaal verhuurkantoor (SVK) en heeft als hoofdopdracht het inhuren en beheren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren

SVK Woondienst JOGI huurt woningen in de gemeenten Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout.

De patrimoniumbeheerder is verantwoordelijk voor het beheer van het patrimonium van Woondienst JOGI. Dit houdt volgende taken in: prospectie van nieuwe woningen, onderhandelen met potentiële verhuurders, opvolging van uitvoering onderhoud en herstellingen, afstemming met onderhoudsfirma, opname huurschade en plaatsbeschrijving, nutsvoorzieningen behandelen,

Hij moet zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Hij kan werken volgens een strikte planning en is ondanks de vele taken zeer gestructureerd en punctueel.

Voor de goede opvolging is nauwe samenwerking en vlotte communicatie met het team noodzakelijk. Ook extern kan hij zich aanpassen aan zijn gesprekspartners: huurders, (potentiële) verhuurders, aannemers, … . Hij kan constructief omgaan met moeilijke reacties van klanten. De patrimoniumbeheerder neemt deel aan de teamvergadering.

De patrimoniumbeheerder heeft interesse en/of ervaring met de doelgroep van het SVK en kennis van de huisvestingsproblematiek. Ervaring in de huur-, vastgoed- of sociale sector is een pluspunt.

Alle info: vacature SVK Woondienst JOGI

Gepubliceerd op vrijdag 28 augustus 2020 17 u.