Start inschrijvingen vakantiekampen 2021

Vakantieplannen aan het maken voor 2021? Schrijf je vanaf woensdag 13 januari in voor de vakantiekampen van het lokaal bestuur.

Overzicht vakantiekampen

Een overzicht van alle vakantiekampen die in Torhout georganiseerd worden vind je hier. De pagina toont je alle kampen die door het lokaal bestuur georganiseerd worden en een overzicht van alle organisaties die in Torhout vakantiekampen organiseren.

Via de webshop vind je bij 'Activiteiten' ook alle kampen terug.

Hoe inschrijven?

De inschrijvingen starten op woensdagavond 13 januari 2021. Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen zijn er verschillende tijdstippen om in te schrijven:

  • 19.00 uur: jongerenkamp kinderboerderij + Wakkere Lowie (sport/kinderboerderij/academie) + theaterkamp Cultuurcentrum
  • 19.30 uur: sportkampen
  • 20.00 uur: boerderijkampen (lagere school)
  • 21.00 uur: boerderijkampen (kleuters)

Op de webshop zijn 2 testinschrijvingen beschikbaar voor kleuters en kinderen van de lagere school. Daarop kan je nu al eens je kind inschrijven (zonder betaling). Zo kan je zien hoe de inschrijfprocedure verloopt vóór de effectieve inschrijvingen van start gaan en kan je de dag zelf vlot inschrijven. Je vindt de testkampen door in de webshop bij 'Activiteiten' te zoeken naar 'testinschrijving'.

Mochten er zich toch problemen voordoen tijdens het (vooraf) inschrijven kan je contact opnemen met het Vrijetijdshuis via vrijetijdshuis@torhout.be of telefonisch via 050 22 07 70. Tijdens de inschrijfmomenten op woensdag 13 januari is er telefonische permanentie voorzien. Let wel: telefonisch inschrijven is niét mogelijk!

Kinderopvang

Ben je nog op zoek naar kinderopvang? Alle info is te vinden in de digitale brochure of via http://www.torhout.be/kinderopvang.

Gepubliceerd op donderdag 7 januari 2021 16.09 u.