Sportkamp: jump and fly Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jump and fly tijdens de paasvakantie. Voor alle kinderen vanaf de 2de kleuterklas tot 6de leerjaar. Activteit gaat door op 15-16-17-18-19 april in de sporthal van sportcentrum Benny Vansteelant - Industrielaan 2- Torhout Er is iedere dag opvang voorzien van 8 tot 17 uur.

Zin om in de paasvakantie de spieren lekker los te maken?
In het sportkamp jump and fly wordt er een uitgebreid gamma aangeboden van spring- loop en acrobatische oefeningen. Bewegingsparcouren worden opgesteld zodoende dat onze acrobaten kunnen balanceren, tuimelen, rollen en springen.
Op de airtrack en in de trampoline leren we allerlei toffe sprongen aan.
Daarnaast wordt er ook een accent gelegd op sport en spel in al zijn vormen. Een bruisend programma waar veer- en sprongkracht worden benadrukt.


De lesgevers genoten een specifieke opleiding en bieden de kinderen een prikkelende en uitdagende omgeving met heel wat afwisseling.

Kinderen die van de opvang naar het sportkamp gebracht moeten worden en omgekeerd, kunnen zich inschrijven via toet toet.


De lesgevers genoten een specifieke opleiding en bieden de kinderen een prikkelende en uitdagende omgeving met heel wat afwisseling.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 70,00
Sociaaltarief: € 17,50

Waar

sporthal - Sportcentrum Benny Vansteelant

Organisatie

Sportdienst Torhout

Gerelateerde producten