sport: Piratenkamp 2019 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Piratensportkamp tijdens de krokusvakantie. Voor alle kinderen vanaf de 2de kleuterklas tot 2de leerjaar. Activteit gaat door op 4, 5, 6 maart in de sporthal van sportcentrum Benny Vansteelant - Industrielaan 2- Torhout Op 4-5 maart is er opvang van 8 tot 17 uur. Op 6 maart is er opvang voorzien van 8.00 uur tot 12.30 uur.

Voldoende lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Niet enkel de hoeveelheid beweging, maar ook de kwaliteit van bewegen is belangrijk.
Tijdens het piratenkamp worden onze kinderen volleerde piraten door een resem van leuke bewegingen in uitdagende spelvormen. De kinderen trotseren allerlei piratenavonturen en worden ondergedompeld in hun eigen verbeelding.
Naast sport en spel zijn er ook knutsel- en muzikale activiteiten. Kortom een sportkamp met een hele waaier aan activiteiten en fantasie.

De lesgevers genoten een specifieke opleiding en bieden de kinderen een prikkelende en uitdagende omgeving met heel wat afwisseling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Sociaaltarief: € 8,75

Waar

sporthal - Sportcentrum Benny Vansteelant

Inschrijven

Organisatie

Sportdienst Torhout

Gerelateerde producten