Speelpleinwerking

Alle kinderen tussen 6 en 14 jaar die houden van ravotten, spelen tussen andere kinderen en veel FUN zijn iedere werkdag tijdens de paas- en zomervakantie welkom op de speelpleinwerking.

Naast de talrijke wijkspeelpleintjes vind je in Torhout ook een groot omheind speelplein: De Warande.

Dit domein wordt tijdens de paas- en zomervakantie gebruikt door de speelpleinwerking. Verder vertoeven ook mountainbikers en andere verenigingen regelmatig in dit bosrijk speelplein. Ook kinderen met hun ouders zijn tijdens de openingsuren welkom op dit openbaar speelplein.

SPEELPLEINDOMEIN TOEGANKELIJK

Van de paasvakantie tot de herfstvakantie kan je elke woensdag, zaterdag, zondag en feestdag terecht op speelplein De Warande om te spelen. Het domein is dan telkens open van 13.00u tot 18.00u.
Tijdens de krokusvakantie is het domein op weekdagen elke middag open van 13.00u tot 17.00u.
Kinderen die het domein bezoeken worden steeds vergezeld van een volwassene. Eigen drank en picknick zijn toegelaten.

Hou het domein proper, gebruik de voldoende aanwezige afvalbakken!

 OPGELET!

Tijdens de paas- en zomervakantie is speelplein De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking.
Concreet betekent dit dat het domein van maandag tot vrijdag van 9.00u tot 17.00u enkel toegankelijk is voor deelnemers van de speelpleinwerking, behalve op woensdagmiddag.
Op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen kan u wel terecht op het domein van 13.00u tot 18.00u.

Meer info

DOMEIN RESERVEREN

Als Torhoutse vereniging of organisatie is het mogelijk om het domein en/of de infrastructuur voor een beperkte periode af te huren. Voorwaarden en prijzen vind je in het gebruiksreglement. Reserveren doe je door het reservatieformulier ingevuld aan De Warande te bezorgen via het mailadres speelplein.de.warande@torhout.be