Parking Pollet

Parking Pollet is tijdens het bouwverlof gedeeltelijk open om te parkeren.

Het vernieuwde deel zal in de verlofperiode uitdrogen en kan niet gebruikt worden om op te parkeren.

De Boeiaardstraat heeft terug haar normale rijrichting tijdens de verlofperiode. Je kan de Boeiaardstraat dus enkel inrijden vanaf de Bassinstraat (gesloten richting van de Consciencestraat).

Op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus wordt het resterende deel van parking Pollet afgewerkt (asfaltering en belijning).

  • Door de moeilijkheidsgraad en de moeilijke bereikbaarheid van parking Pollet met vrachtwagen, machines,… zal de asfalt via de Hofstraat met dumpers op de parking worden aangebracht. De Hofstraat zal dus deels gebruikt worden als werfzone voor de machines van de aannemer om de uitvoering mogelijk te maken.
  • Op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus wordt de Hofstraat afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de in- en uitrit van de parking. De dichtstbijzijnde garages zullen moeilijk bereikbaar zijn tijdens de werken.
  • Bewoners in de omgeving van de in- en uitgang van de parking plaatsen hun voertuigen best buiten de werfzone. De parking zal tijdens de werken namelijk niet bereikbaar zijn.
  • Bij goed weer en indien alle markeringen kunnen worden aangebracht, wordt de parking terug opengesteld op vrijdagavond 13 augustus.
  • De Hofstraat wordt op vrijdag 13 augustus, na de werken, terug opengesteld voor doorgaand verkeer.