Paasopvang paasvakantie 2021

Speelpleinwerking De Warande geannuleerd - paasopvang voor werkende ouders tijdens de paasvakantie.


Gezien de nieuwe maatregelen voor het jeugdwerk in de strijd tegen het coronavirus (bubbels van max. 10 kinderen) is het niet mogelijk om Speelpleinwerking De Warande te organiseren zoals we het willen.

Alle inschrijvingen werden stopgezet, onze uitstappen en daginschrijvingen geannuleerd. Alle betrokken ouders kregen een e-mail met meer informatie over de terugbetaling. Ontving je geen e-mail van ons? Contacteer ons dan via speelplein.de.warande@torhout.be.

Voor ouders die echt opvang nodig hebben voorzien we paasopvang (per volle week).

Hoe gaat de paasopvang in z'n werk?


Wie opvang voor zijn kind(eren) nodig heeft, kan zich registreren voor de paasopvang op speelplein De Warande. Inschrijven is nodig, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 27 maart om 10 uur via onze webshop (http://webshop.torhout.be). Daar klik je door naar 'Activiteiten' en zoek je naar 'Paasopvang'. 

Opgelet: we voorzien enkel opvang voor kinderen waarvan de ouder(s) moet(en) werken of ouder(s) in essentiële en cruciale beroepen. Schrijf je kind dus niet in voor onze paasopvang als het niet nodig is. Er kan gevraagd worden naar een attest van de werkgever.

Inschrijven gebeurt per volle week. De weekprijs is € 32,50, Sociaal Tarief wordt automatisch verrekend. Verzekering & tussendoortjes inbegrepen in de weekprijs. Lunchpakket dient voorzien te worden door de ouder(s).

Aankomen de dag zelf kan tussen 7 en 10 uur, ophalen kan tussen 16 en 17 uur.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via speelplein.de.warande@torhout.be.

Gepubliceerd op donderdag 25 maart 2021 19.33 u.