Vanaf september: opleiding stadsgids Torhout!

Altijd al gedroomd van een carrière als gids in ons mooie Torhout? Grijp dan je kans, want vanaf september start een opleiding 'gids in Torhout' waar je de kneepjes van het vak leert.

Toerisme in Torhout

Torhout is een kleine stad gelegen in het hart van West-Vlaanderen, te midden van bossen, akkers en weilanden. Vlot bereikbaar en op een boogscheut van Brugge, Roeselare en Oostende. Op het vlak van voorzieningen is Torhout erg goed uitgerust en de stad vervult een centrumfunctie voor de omliggende gemeenten, niet in het minst rond cultuur en erfgoed. Met uitschieters als de domeinen van Wijnendale en de Maere d'Aertrycke, gekoppeld aan een unieke verzameling Torhouts Aardewerk binnen een aloude Vlaamse traditie is Torhout een mooi toeristisch alternatief binnen de regio.

Wil jij het verhaal van Torhout brengen?

Om het verhaal van Torhout te brengen aan geïnteresseerde bezoekers, hebben we natuurlijk mensen met kennis van zaken nodig. Gidsen die Torhout een warm hart toedragen en er gepassioneerd over willen vertellen. Daarom start vanaf september 2019 i.s.m. Spermalie een opleiding 'gids in Torhout'. Alle details ontdek je in deze folder.

Voor wie?

Deze cursus richt zich zowel tot kunst- en cultuurliefhebbers als tot gediplomeerde gidsen die ook Torhout aan hun kennis willen toevoegen.

Jong of ouder, man of vrouw, geïnteresseerd, geïnspireerd en inspirerend; als je er goesting in hebt, dan is deze cursus de juiste weg. Je wordt opgeleid tot stadsgids van Torhout en je leert hoe je bezoekers op een professionele en aangename manier kunt rondleiden.

Wij hopen alvast op je belangstelling!

Info en inschrijven

Meer info over de duur van de cursus en het programma vind je ook in onderstaande folder.

 

 

Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2019 13.45 u.