Geniet van openluchtfilms in de Kinderboerderij

Het gezelligste moment van de zomer wordt met stip donderdag 18 juli. Dan vertoont het lokaal bestuur weer twee films in openlucht op het domein van kinderboerderij d'Oude Smelterij. Op het programma staan De Gelaarsde Kat 2 en de blockbuster Dune.

Dit jaar krijg je niet enkel op de Markt een openluchtfilm voorgeschoteld. Ook op het gezellige domein van kinderboerderij d'Oude Smelterij geniet je van een filmavond van formaat. Op donderdag 18 juli starten we om 19 uur, op vraag van de katten van de kinderboerderij, met de familiefilm 'De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens', daarna volgt rond 20.45 uur de blockbuster Dune. Je geniet gratis van deze films. Wie dat wil mag zijn eigen stoeltje, kussen of dekentje meebrengen. 

Zin in een snack?

Een filmavond is natuurlijk geen filmavond zonder popcorn. Wie zin heeft in een knabbel, kan iets vroeger afzakken naar de kinderboerderij om popcorn te maken. Een leuke activiteit met de kinderen voordat de Gelaarsde Kat zijn kunsten toont! Ook De Proefhoeve is open en bedient je met lekkere drankjes. 

Op het programma

'De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens'

De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. De voor een Oscar® genomineerde Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen.

Dune

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Praktische informatie

  • Kinderboerderij d'Oude Smelterij
  • Gratis toegang
  • 19 uur: familiefilm 'De Gelaarsde kat 2: De Laatste Wens' 20.45 uur blockbuster 'Dune' 
  • Zin in een snack? De kinderen kunnen ter plaatse hun eigen popcorn maken.
  • Breng gerust een dekentje of stoeltje mee en maak het gezellig.
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 8.40 u.