Nieuwsbrief vrijwilligers vaccinatiecentra

De oproep naar vrijwilligers voor de vaccinatiecentra in Gistel en Torhout kon rekenen op jullie grote interesse. Op een paar dagen tijd gaven ongeveer 1.000 mensen zich op. We zijn jullie hier bijzonder dankbaar voor!
Momenteel zijn onze medewerkers druk in de weer om contact op te nemen met alle vrijwilligers en zo verdere afspraken te maken. Iedereen die zich online inschreef wordt gecontacteerd met meer informatie. 

Nieuwsbrief voor alle aangemelde vrijwilligers

Heb jij je ingeschreven om te vrijwilligen in het vaccinatiecentrum De Mast of Zomerloos en heb je nog geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan zeker eens in je spam.
  • Vind je de e-mail daar terug? Duid dan aan dat mails van deze afzender veilig zijn. Zo komen e-mails van het vaccinatiecentrum automatisch in je gewone postvak terecht.
  • Vind je geen e-mail in je spam? Schrijf je in op de nieuwsbrief via deze link, zo krijg je de volgende update wel. Vergeet ook daarna niet je spam af en toe te raadplegen. 

We kijken er alvast naar uit om samen te werken! 

Momenteel is er een inschrijvingsstop voor nieuwe vrijwilligers. We hebben op dit moment voldoende helpende handen voor de komende periode. Mocht hier verandering in komen, zullen we een nieuwe oproep lanceren.