Welkom, nieuwe ondernemers

In Sparrensprokkels is er ook een plekje voor nieuwe en vernieuwde handelszaken. Zo willen we hen warm onthalen in onze stad en jullie wegwijs maken in welke toffe (nieuwe) handelszaken er hier allemaal te vinden zijn.

Ontdek de handelszaken uit de editie mei - juni 

Mamzel

(Kortemarkstraat 1a)

In deze gezellige concept-store vind je leuke accessoires en kan je genieten van een hapje en drankje. Trees en Hannelore verwelkomen je met een heerlijk ontbijt, lekkere lunch of zoet vieruurtje. Alles wat je ziet in het frisse interieur is ook te koop.

Bella Vitta

(Markt 26)

Kleding, schoenen en handtassen voor jong en oud vind je in Bella Vitta. De moderne zaak verhuisde dit jaar naar de Markt. Daar helpt Heidi je graag met al je shopbehoeftes. Als je nu wat stijladvies wil of een outfit zoekt van een maatje meer, daar moet je zijn.

Foelard

(Markt 5)

Brian toverde de Foelard om tot een huiselijk eetcafé. Je kan er terecht
voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een drankje, kwaliteitsvolle bieren van het vat of een lekkere wijn. Op vrijdag en zaterdag verwennen ze je met ribbetjes en scampi’s à volonté.

Lisayra

(Zuidstraat 23)

Lisayra is dé plek voor unieke, gepersonaliseerde geschenken en
een uitgebreid aanbod van alcoholvrije dranken. Bovendien kan je er voor een zorgpedicure en een manicure terecht. Nino en zijn gezin streven naar kwaliteit, originaliteit en klantvriendelijkheid.

Nails'up

(Bollestraat 87)

Even een zenmomentje nodig? Bij Nails’up kun je jouw nagels, wimpers en wenkbrauwen laten stralen! Emmy brengt met veel enthousiasme haar energie en passie over in het schoonheidssalon. Laat je volledig verwennen en geniet van pure ontspanning bij Nails’up!

Koffie en Meer

('s Gravenwinkelstraat 2)

Koffie en Meer evolueerde van knusse tweedehandswinkel met koffiehoek tot een heuse tearoom. Cindy verwent je met een lichte lunch of een zoete huisbereide versnapering. Op vrijdagavond sluiten ze wat later hun deuren en kan je genieten van een hartige tapasplank.

Heb je een nieuwe of vernieuwde handelszaak in Torhout? En wil je gratis in deze rubriek verschijnen? Laat het weten via sparrensprokkels@torhout.be 

Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 9.38 u.