Oproep: we zijn op zoek naar gemachtigde opzichters!

Door de steeds toenemende verkeersdrukte wordt de nood aan een verkeersveilige schoolomgeving en schoolroute steeds hoger. Het bestuur hecht veel belang aan de veiligheid van overstekende kinderen en is daarom steeds op zoek naar nieuwe gemachtigde opzichters.

Een veilige schoolomgeving dankzij onze vrijwilligers!

Al geruime tijd beschikt het Lokaal bestuur Torhout over een aantal mensen, die zich met hart en ziel inzetten als gemachtigd opzichter. Dankbaar realiseren we ons dat we er zonder deze vrijwilligers niet zouden komen. We zijn dan ook steeds op zoek naar bijkomende vrijwilligers.

Wat mag je als vrijwilliger verwachten?

Deze vrijwilligers krijgen een gratis opleiding, een vaste vergoeding per gepresteerd uur, een verzekering en een basisuitrusting voor de uitvoering van hun taak.

Wat verwachten we van jou?

Deze taak bestaat er in ’s morgens voor schooltijd een klein uurtje de kinderen helpen oversteken op strategische punten in de schoolomgevingen.

Interesse? Stel je vandaag nog kandidaat!

Bent u een ouder, grootouder, gepensioneerde of gewoon iemand die een hart heeft voor kinderen dan zouden we het fijn vinden mocht u onze groep gemachtigd opzichters vervoegen en er zo voor te zorgen dat het voor onze kinderen veiliger wordt!

Stel je kandidaat door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Je kan het formulier ook invullen aan het onthaal van het stadskantoor (Aartrijkestraat 11/B, 8820 Torhout).

Gepubliceerd op donderdag 2 augustus 2018 16.59 u.