Nieuwe ondernemers

In Sparrensprokkels is er vanaf nu ook een plekje voor nieuwe handelszaken. Zo willen we hen warm onthalen in onze stad en jullie wegwijs maken in welke toffe handelszaken er hier allemaal te vinden zijn.

Ontdek hier de toffe zaken uit de editie maart-april!

T Antwoord (Burg 2): Zin in een drankje en hapje in een gezellige sfeer? Dan moet je in T Antwoord zijn. Lotte houdt het knus café open met hulp van haar broer Karel. Het is de ideale plek om te aperitieven, bij te praten met vrienden of iets te drinken na je werk. 

Namasté Curry House (Zuidstraat 6): In Namasté Curry House ontdek je de authentieke smaken van India. Als je nu eerder houdt van mild of pittig, vegetarisch, vis of vlees. Manisha en Siddhant bezorgen je een onvergetelijke eetervaring in hun gezellige restaurant of via take-away.

De Sporthoeve (Wijnedale-Stationsstraat 72): De sporthoeve is een sportpraktijk met persoonlijke begeleiding. Met individueel opgemaakte schema’s leert Lander je efficiënt trainen om je sportief doel te behalen. De specifieke kracht- en conditieschema’s staan gekend voor resultaat.

STEK (Zuidstraat 27): Stek is sinds februari dé ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Renaat en Carlen vormden het negentiende-eeuws art-nouveauhuis om tot een warme omgeving waar iedereen vrij kan binnenlopen om te genieten, te netwerken en kunst te beleven.

Retouches Roose (Komeetstraat 11): Bij Annie kan je terecht voor meesterlijk naaiwerk. Als je nu exclusieve raamdecoratie wil of je kledij wil laten aanpassen of herstellen. Retouches Roose is een warme zaak gedragen door ervaring en passie. Sinds 2023 is het Annie’s hoofdberoep.

Happy Chang (Oostendestraat 82): Authentiek Thais eten zoals in Thailand? Daarvoor moet je bij Happy Chang zijn. Wim en Mecky laten je genieten van heerlijk eten met aangepaste wijnen in een ontspannen sfeer. Je kan er ook verse gerechten bestellen om thuis van te smullen.

Gepubliceerd op vrijdag 1 maart 2024 12.27 u.