Nieuwe look voor minibussen Centrum voor Dagverzorging De Oase

De heropening van het Centrum voor Dagverzorging De Oase werd op maandag 3 mei vrolijk ingezet met de make-over van de twee Ford Transit minibussen.

De bekende witte bussen met het groene opschrift "De Oase Centrum voor Dagverzorging O.C.M.W. Torhout" ondergingen een totale metamorfose. Een ideale manier om het centrum, dat lange tijd gesloten was door corona, in de kijker te plaatsen.

Het ontwerp van de minibussen is van de hand van de communicatiedienst van het lokaal bestuur en is gebaseerd op het frisse kleurgebruik in De Oase. De realisatie gebeurde door de firma Signz.

De medewerkers zijn alvast zeer enthousiast.

"Het centrum biedt opvang, verzorging en een zinvolle dagbesteding aan mensen (meestal 65+) die nood hebben aan fysieke, mentale of sociale ondersteuning", verduidelijkt schepen Joost Cuvelier. "Zowel mobiele, als minder-mobiele ouderen kunnen gebruik maken van de aangepaste minibussen om naar De Oase te komen. Er zijn 3 chauffeurs in dienst die instaan voor de nodige begeleiding."

Het centrum biedt plaats aan 32 bezoekers en is open van maandag tot vrijdag.

Voor meer info kan je terecht bij de sociale dienst van Woonzorgcentrum Sint-Augustinus (050 22 12 22) of bij het Centrum voor Dagverzorging De Oase (050 23 01 19).

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 0 u.