Nieuwe kleedcontainers voor de Velodroom

Het lokaal bestuur tekent in op het raamcontract van Sport Vlaanderen voor de realisatie van vijf nieuwe kleedkamers met douches op de Velodroom.

Sinds de aanleg van het kunstgrasveld op de Velodroom wordt het hoofdveld maximaal gebruikt voor trainingen van zowel KM Torhout, als SK Torhout en dit voor wedstrijden van de jeugd en voor wedstrijden van het eerste en tweede elftal van KM Torhout.

Door dit intense gebruik, met meerdere ploegen tegelijk, ontstond al snel een tekort aan kleedkamers. 

Sport Vlaanderen biedt via het project Sport Spurt mogelijkheden om op betaalbare manier te investeren in de realisatie van sportaccommodaties, het energiezuinig maken van infrastructuur en de aankoop van materialen. Ze doet dit door raamovereenkomsten af te sluiten met leveranciers waarop steden en gemeenten dan kunnen intekenen. Voordeel hiervan is dat Sport Vlaanderen een stuk voorbereidend werk op zich neemt en door de hoeveelheid ook betere prijzen kan onderhandelen.

Binnen dit project werd een raamovereenkomst gemaakt met een leverancier van kleedcontainers waarop het lokaal bestuur wil intekenen. Zo wil het een blok van 8 containers aankopen die voorzien zijn van 5 kleedruimtes, 3 doucheruimtes en een berging.

De totale kostprijs voor de aankoop, het leveren en plaatsen van deze 8 kleedcontainers bedraagt 192.607,08 euro (incl. btw).

Gepubliceerd op dinsdag 20 september 2022 8.33 u.