Neem deel aan de groepsaankoop zonnepanelen

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering.

Met de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen, een initiatief van Energiehuis en Stad Oostende met de steun van het Lokaal Bestuur Torhout helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie. 

Schrijf je vrijblijvend in!

Om het hele proces voor jou te vereenvoudigen, is iChoosr, onafhankelijk organisator van groepsaankopen, aangesteld om deze groepsaankoop te coo¨rdineren. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig aanbod tegen een scherpe korting van maar liefst 33% korting.

Via de veiling wordt de kwaliteit van de producten, leveranciers en garantievoorwaarden steeds gewaarborgd. Inmiddels zijn via deze weg al meer dan 6.000 zonnepaneleninstallaties geplaatst in West-Vlaanderen.

De groepsaankoop in 5 stappen

  1. Veiling: De prijs komt tot stand op een veiling onder vooraf gekwalificeerde leveranciers. De winnende leverancier biedt een korting van 33% aan en mag voor iedereen een persoonlijk voorstel opmaken.
  2. Inschrijven: Schrijf je gratis en vrijblijvend in op http://wijkiezen.be/west-vlaanderen.
  3. Persoonlijk voorstel: Je ontvangt meteen je persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw kosten en opbrengsten.
  4. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan accepteer je het persoonlijk voorstel. Intussen kan je met al je vragen terecht bij de helpdesk.
  5. Plaatsing: Als je beslist om in te gaan op het voorstel, dan neemt de winnende leverancier contact op voor een inspectie van je dak. Ben je akkoord met het voorstel van de leverancier? Dan wordt de plaatsing van jouw zonnepanelen ingepland.

Heb je nog vragen?

Gepubliceerd op dinsdag 23 juni 2020 14.13 u.