Lokale Helden Torhout

Op vrijdag 26 april 2019 zet Poppunt in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers. Dat is in Torhout niet anders!

Op vrijdag 26 april 2019 zet Poppunt in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers. Dat is in Torhout niet anders: van 16 uur tot 1 uur kan je terecht in het voormalige belastinggebouw op de Burg voor een gezellige babbel, een lenteterras, een expo, een pop-up platenwinkel & heel wat Lokale Helden!

Verrassende locatie

Tijdens vorige edities was het dakterras van het stadskantoor de locatie bij uitstek. Dit jaar werd opnieuw gezocht naar een verrassende locatie & met succes! Op 26 april bivakkeren de Lokale Helden in het voormalige belastinggebouw op de Burg. Het gebouw staat al enkele jaren leeg maar opent voor dit muziekfeest nog eens haar deuren. Wees gerust, deze keer kan je langskomen zonder je belastingpapieren!

Breder dan enkel bands

Torhout is toe aan haar derde editie 'Lokale Helden'. Dit jaar wordt ook net dat tikkeltje anders: de focus op lokale bands wordt opengetrokken naar iedereen die met muziek bezig is. Zo kan je er terecht voor een expo van lokale helden Christophe 'Pix By Kriz' Brysse & Marijke Debusschere. Daarnaast wordt ook een pop-upplatenwinkel voorzien door lokale platenboer Topdisc, die speciaal voor de gelegenheid ook even meeverhuist naar het voormalige belastinggebouw. Naast dit alles kan je tijdens deze avond natuurlijk ook genieten van het kruim van de Torhoutse muziekscene, al dan niet in combinatie met een gezellige babbel op het lenteterras achteraan het gebouw!

Oproep! Open call!

Vanaf vrijdag 8 maart zetten we onze online deuren wagenwijd open! Ben jij actief als muzikant? Speel je in een band? Of ben je eerder een bedroom producer? Of toch eerder een voorkeur voor het schrijven van je eigen songs als singer-songwriter? Alles kan!

Onze open call start op vrijdag 8 maart en eindigt op zondag 17 maart, wees dus snel als je kans wil maken op een plekje op ons podium! Alle info over de wedstrijd is hier terug te vinden of via http://bit.ly/lokaleheldentorhout.

Het Facebookevenement vind je door hier te klikken.

Gepubliceerd op vrijdag 8 maart 2019 8.13 u.