Laika - De Passant (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Sommige mensen voelen zich overal thuis. Anderen zijn er hun hele leven naar op zoek, zwervend van hot naar her, vol verlangen naar een plek om te blijven en eindelijk thuis te komen. Maar wat is dat eigenlijk, thuis?
De passant is visueel, dansant en energiek theater. Een voorstelling als een partituur, bestaande uit losse noten die zich gaandeweg op elkaar afstemmen en aan het eind muziek worden.


Na Über-Ich dat door de jeugdjury van Theater Aan Zee 2015 bekroond werd met de Mu-zee-um-prijs gaat regisseur Michai Geyzen opnieuw aan de slag met dezelfde acteurs, omdat ze samen een steengoede ploeg zijn.


In de pers en reactie van het publiek
Vandaag gezien in Mechelen. Het was G E W E L D I G.
Zo hard genoten. Mijn dochtertje trouwens ook. - Katrien
Schrijnend én grappig! Regisseur Michai Geyzen levert een knap staaltje beeldend theater. De passant is (weer eens) zo'n Laika-productie die de komende jaren over de hele wereld kan rondtrekken. - De Bond

Credits
Regie en concept: Michai Geyzen
Spel: Boris van Severen (Studio Tarara, Belgica, De 16), Ephraïm Cielen, Pieter-Jan De Wyngaert, Hervé Guerrisi, Javi Ojeda, Helder Seabra, Elias Vandenbroucke, Robbert Vervloet (Loslopend Wild), Patrick Vervueren (Loslopend Wild)
Muziek: Ephraïm Cielen


Extra: creatieve omkadering: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent

Deze voorstelling kadert in het stadsbreed project rond diversiteit 'Mag anders? Anders mag!' in Cc de Brouckere en de stad Torhout.


www.laika.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; 60+, leden Gezinsbond, EDC: 9,00 €; -26 en kinderen: 7,00 €; Sociaal Pasje: 2,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere