Junior Techniekacademie

Ben je graag creatief bezig? Wil je experimenteren met echt gereedschap en materiaal? Zit je in het 3e of 4e leerjaar? Dan is dit iets voor jou!

Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan vanaf 14 september (00u00) snel in voor de Junior Techniekacademie. 

In groep maak je onder begeleiding van twee techniekmentoren vijf technische projecten: een houten kapstok, een super snel wagentje, een molen en race-auto met LEGO, een eigen pennenzak uit vilt en je mag een robot programmeren. 

 

De eerste workshop start op woensdag 25 september! Deze reeks van 10 lessen kost €60 (€50 voor een tweede kind uit eenzelfde gezin).

Door omstandigheden is de tweede groep op woensdagmiddag (15u30-17u00) geschrapt. In de eerste groep zijn wel nog een aantal vrije plaatsen. Schrijf je snel in!

Alle informatie en inschrijven op www.techniekacademie-torhout.be/junior

Aan het eind van de reeks workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd, waarmee tot 45% van het inschrijvingsgeld kan gerecupereerd worden. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 kinderen per groep.

Gepubliceerd op maandag 2 september 2019 10.54 u.