Hoe zie jij onze verborgen tuinen? Vul de enquête in

De stadskernvernieuwing gaat verder dan het aanleggen van een nieuwe marktomgeving. Wist je dat we daarnaast ook inzetten op het herontdekken van verborgen, groene plekjes in de stad?

Een nieuwe stadstuin

Recent kocht het Lokaal Bestuur Torhout site 's Gravenwinkel aan, vlakbij tuin de Brouckere. Zo krijgen we er een nieuwe en voor iedereen toegankelijke stadstuin bij in het centrum. Graag willen we deze twee groene oases met elkaar verbinden en er op die manier één prachtig, groen geheel van maken.

Vanaf 1 april 2021 stellen we deze nieuwe stadstuin open voor iedereen. In het weekend van 10 april kan je via de doorgang ook makkelijk tuin de Brouckere bereiken.

Ben je benieuwd naar de prachtige tuin die zolang achter die poort verscholen zat? Kom dan zeker eens langs en geniet van dit nieuwe, groene pareltje!

Hoe zie jij onze verborgen tuinen?

In het stadscentrum trekken we volop de kaart van meer belevingsgroen. Als eerste wordt tuin de Brouckere samen met de tuin op site 's Gravenwinkel onder handen genomen.

We zijn benieuwd naar jouw dromen over deze tuinen. Hoe zie jij tuin de Brouckere en de tuin van site 's Gravenwinkel graag verder ontwikkeld? Laat van je horen voor dinsdag 20 april.

Vul onze enquête in

Werk je liever op papier? Aan het onthaal van het Stadskantoor, het Vrijetijdshuis en in het werfkantoor (Fraeysstraat 2A) vind je de enquête op papier. Haal ze af, vul in en drop deze in de postbus in tuin de Brouckere, in de tuin van site 's Gravenwinkel of in het werfkantoor.

Naast deze bevraging organiseren we binnenkort ook enkele kleinschalige droomsessies rond de inrichting van de tuinen. Wil je hieraan deelnemen? Bezorg dan zeker je contactgegevens (voor- en familienaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) aan de dienst ruimte via ruimte@torhout.be of 050 22 11 39.

Gepubliceerd op donderdag 1 april 2021 0 u.