Is jouw woning voorzien is op je oude dag?

Katholieke Hogeschool VIVES start met verschillende partners het project Age'in om langer zelfstandig thuis wonen te bevorderen.

Een van de acties is zicht krijgen op de woningen van de ouder wordende populatie: hoe staan we er nu voor? Daarvoor werden vier gemeenten geselecteerd: Brugge, Oostende, Beernem, Torhout. We screenen woningen aan de hand van een gevalideerd assessment de Housing Enabler waarvoor we een opleiding volgden. Zo krijgen we zicht op de status van de woningen en zetten we gericht acties op om de grootste hindernissen aan te pakken.

Ben je 55 jaar of ouder en vraag jij je ook af of jouw woning wel voorzien is op je oude dag? Al eens stilgestaan bij de doorgang in je woning, de gebruiksvriendelijkheid, je inrichting? Ook jij wil ongetwijfeld zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen? Vraag dan nu een gratis screening van je woning aan. We meten van kop tot teen alles op en bezorgen je een verslag van de knelpunten. Interesse? Laat hier vrijblijvend je gegevens na.

Deze metingen kaderen binnen het Europees onderzoek AGE'IN en zijn een samenwerking tussen de Hogeschool VIVES, Stad Brugge en Mintus. 

Gepubliceerd op maandag 28 oktober 2019 13.57 u.