Binnenkort een evenement? Huur herbruikbare bekers via ons raamcontract

Elk jaar organiseert het lokaal bestuur heel wat evenementen waarop Torhoutenaren kunnen genieten van een frisse pint, een alcoholvrije cocktail of een warme koffie. Wanneer glas of porselein geen optie is, dan huren we herbruikbare bekers.

We werken hiervoor samen met Cup Concept voor grote evenementen, en Mirom voor kleinere projecten.

Vanaf nu kunnen ook Torhoutse handelaars, scholen en verengingen beroep doen op ons raamcontract met deze partners. Zo geniet je van mooie voordelen!

Afvalvrije evenementen

Verpakkingen op evenementen zorgen voor veel overlast en zijn slecht voor het klimaat en voor onze gezondheid. Daarom moedigen we iedereen aan om voor herbruikbare materialen te gaan.

Vanaf 15 juni verstrengt de wetgeving. Want vanaf dan valt de regel die wegwerpmateriaal toelaat als de organisator kan aantonen dat 95% van de verpakkingen worden ingezameld voor recyclage weg. Er gelden nog beperkte uitzonderingen, maar op 1 januari 2025 is een volledige afschaffing van wegwerp een feit.

Om deze overgang vlotter te laten verlopen, zet het lokaal bestuur zijn raamcontract open voor alle Torhoutse handelaars, organisatoren en verenigingen en zijn er in 2023 ook kortingstarieven voorzien voor kleine evenementen.

Meer info en een overzicht van het aanbod vind je op www.torhout.be/afvalvrij-evenement.

Voor welke aanbieder kies ik het best?

Voor bestellingen van meer dan 2000 bekers kunnen handelaars, organisatoren en verenigingen terecht bij Cup Concept Voor kleine evenementen is bestellen bij Mirom Roeselare de beste keuze. In 2023 krijg je bij hen ook een interessante korting.

Gepubliceerd op maandag 17 april 2023 8.40 u.