Hou Torhout mee proper tijdens de Grote Lenteschoonmaak 2021

Ook dit jaar gaat het Lokaal Bestuur Torhout de strijd aan tegen zwerfvuil en sluikstort. De maand april roepen we officieel uit tot grote schoonmaakmaand. Trek je handschoenen en fluohesje aan, neem je grijpstok en vuilzakken en ga samen met ons op Grote Lenteschoonmaak!

Al enkele jaren doen het Lokaal Bestuur Torhout en vele burgers mee aan de Grote Lenteschoonmaak. Vorig jaar gooide corona roet in het eten, maar dit jaar gaan we er weer voluit voor en dit coronaproof!

Heb jij de lentekriebels te pakken?

  • Stuur een mail naar ruimte@torhout.be met je naam, je e-mailadres, je gsm- of telefoonnummer, waar en wanneer je zal schoonmaken en met hoeveel personen.
  • Wij zorgen voor materiaal om je opruimactie in goede banen te leiden (handschoenen, fluohesjes, een grijpstok en zwerfvuilzakken).
  • Na je inschrijving geven we jou een seintje wanneer jouw opruimpakket met klaarligt op het recyclagepark.

Is jouw straat al proper, maar wil je je toch graag inzetten? Dan zijn de parken en bossen van Torhout de plek bij uitstek om een schoonmaakbezoekje te brengen.

Deel je foto!

Post zeker een foto van jezelf en je schoonmaakbubbel op de Facebookpagina "Gie zie ne properen". Eind april maken we een mooie collage van deze foto's en worden alle lenteschoonmakers verrast met een proper geschenkje.

Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021 0 u.