Groene vingers? Kom naar Hof & Huis

Kom tijdens het pinksterweekend naar Hof & Huis in het prachtige domein d'Aertrycke. Het hele weekend stellen zo'n 180 nieuwe en vernieuwde exposanten hun aanbod tentoon. Kom genieten van een geweldig feest en doe inspiratie op voor jouw tuin.

Van vrijdag 17 tot maandag 20 mei vindt de 31e editie van Hof & Huis plaats. Het provinciedomein d'Aertrycke huist opnieuw een prachtige tuin- en lifestylebeurs in zijn mooie groen. De tuinbeurs is dit jaar weer een stuk groter en biedt een enorme waaier aan mogelijkheden om van tuin en interieur een pareltje te maken. Ook de hobbykok vindt heel wat info om thuis mee aan de slag te gaan.

Tuin

Zoals elk jaar vind je heel wat plantenaanbieders op de beurs. Dit jaar mogen we ook enkele nieuwe exposanten verwelkomen. Naast groen zorgen ook heel wat exposanten voor andere zaken die je tuin een niveau hoger kunnen tillen. Vuurtafels, buitengebouwen, waterpartijen, houtopslagen, tuinmeubelen en veel meer. Bij heel wat standen staat buitenbeleving centraal.

Ben je een hobbykok en wil je ook buiten koken? Ontdek de handigste barbecues, buitenovens en -keukens en krijg tips van fervente buitenkoks. 

Er is ook een cateringterras met heel wat foodtrucks, om je honger of dorst te stillen.

Hof & Huis & Hond

Dit jaar is er ook een echte hondenbar. In de loopweide vind je speeltjes uit de wereld van agility, die je mag uitproberen met je hond. Springen, slalom, tubes, wipwap, ...

De mensen van het Neerhofdierenfestival zorgen voor een heel mooie presentatie van kleine en grotere dieren. Op zaterdag is er een keuring van de Hampshire Down schapen en elke dag geniet je van de promostand van de Torhoutse Paardenmarkt. En natuurlijk zijn er – op verzoek van heel wat bezoekers – doorlopend demonstraties van het geleiden van schapen met de Border Collie.

Praktische info

  • Provinciedomein d'Aertrycke, Zeeweg 42 (Torhout)
  • Vrijdag 17 tot maandag 21 mei (Pinksterweekend) 
  • Van 10 tot 18 uur
Inkom
  • Inkom: 9 euro
  • Inkom voor 60+ en jongeren tussen 12 en 18 jaar: 8 euro
  • Ontdek de leuke gezinskorting als je online tickets koopt.

Koop je tickets vooraf online via www.hofenhuis.be of aan de ingang.

Er is gratis parking voorzien.

Meer info op www.hofenhuis.be

Gepubliceerd op vrijdag 3 mei 2024 12.13 u.