hetpaleis & De Nwe Tijd / Freek Vielen - Doe de groeten aan de ganzen (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!


Een bijzonder oprechte, warme, integere voorstelling die van begin tot einde authenticiteit uitademt


Op algemeen verzoek gaat 'Doe de groeten aan de ganzen' terug op tour door Vlaanderen. Wel maar even, scuus.

Precies één jaar geleden ging de hond van broer en zus dood. En dus vieren ze feest. De taart is net aangesneden, de limonade uitgeschonken wanneer de bel gaat. Daar is het bezoek, genaamd De Dood. En dat blijkt heel gezellig.

Freek Vielen creëert samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderlijke en wonderschone wereld waarin ze samen met het publiek het leven én de dood vieren.


'Een melancholische poëtische voorstelling die jong en oud laat lachen, die jong en oud ontroert, laat nadenken, die jong en oud bij de lurven pakt. Intens en innemend.'
Theaterkrant


Tekst en regie: Freek Vielen
Spel: Tim David, Danny Ronaldo, Margo Verhoeven
Dramaturgie: Rosa Vandervost
Kostuums: Sabina Kumeling
Muziek: Harald Austbø
Vorm en licht: Czeslaw de Wijs
Productie en technische realisatie: hetpaleis & De Nwe Tijd
Met steun van: Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
€ 7,00 (Vriendenpas, -26, EDC) € 2,50 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere