Gezocht: tijdelijke foyeruitbater: nieuwe voorwaarden

Cultuurcentrum de Brouckere werft tijdelijk aan (verlenging mogelijk): een enthousiaste, zelfstandige foyeruitbater(s) met een groot hart voor cultuur.

 

Cultuurcentrum de Brouckere is een bruisende culturele plek in centrum Torhout waar diverse culturele activiteiten doorgaan. Het gebouw bestaat uit heel wat vergaderlokalen, creatieve ruimtes en een theaterzaal met een maximumcapaciteit van ongeveer 400 personen. Deze theaterzaal heeft een bezetting van ongeveer 200 receptieve en eigen voorstelling per seizoen (september t.e.m. juni).

Sinds enige tijd is het cultuurcentrum op zoek naar een nieuwe, zelfstandige uitbater van De Foyer. Vanaf 1 november 2019 kan dit onder nieuwe voorwaarden.

  • - We zoeken een cultureel ge├»nteresseerd iemand met frisse ideeën en enige horeca-ervaring die (minimaal) bij bezetting van de theaterzaal de foyer kan uitbaten.
  • - Dit in zelfstandige uitbating en in het bezit van een BTW-nummer.
  • - Mogelijkheid tot het bepalen van eigen openingsuren, maar minimaal open 1 uur voor aanvang van de voorstelling en 2 uur na slot van de voorstelling.
  • - De voorstellingen gaan voornamelijk 's avonds door, waardoor dit ook in bijberoep uitgebaat kan worden.
  • - De huurprijs van de foyer bedraagt 300 euro (niet onderhandelbaar) per maand en dit voor tien maanden (september t.e.m. juni).
  • - Dit is een tijdelijke functie wegens aankomende verbouwingen. Verlenging van contract is echter mogelijk.

Wens je graag meer info of een plaatsbezoek? Neem dan contact op met ccdb@torhout.be

Bij interesse ontvangen wij graag een korte motivatie (1 A4) en CV tegen 8 november 2019 via ccdb@torhout.be

Gepubliceerd op woensdag 23 oktober 2019 8.21 u.